Az a gyerek aki 30 fölött még mindig a szüleivel az életképtelennek számít?
Figyelt kérdés
És nem dolgozik,nincsenek barátai az egyetlen érdem amit feltud mutatni h letett egy diplomat2022. máj. 28. 20:31
1/79 anonim válasza:
Határozottan életképtelen, de nem reménytelen.
3/79 anonim válasza:
igen, az. Nem azért, mert otthon él, hanem azért, mert 30 évesen semmit nem ért el.
Az én öcsém is a szüleinkkel él, de van munkája, van élete, csak éppen nem szór ki pénzt albérletre, mert minek.
4/79 anonim válasza:
Nem gyerek. És igen életképtelen, mert eltartatja magát.
5/79 anonim válasza:
Így ebben az aspektusan eléggé.
6/79 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, nem tudok normális munkát találni , de ha lenne munkám életképes lennék
7/79 anonim válasza:
"nem tudok normális munkát találni"
Ez csak kifogás.
Bármilyen munka jobb a semminél.
8/79 anonim válasza:
Nyilván van az a helyzet, amikor indokolt (pl beteg, ellátásra szoruló szülők stb). De alapvetően életképtelen. Ha nem dolgozik, akkor pláne.
9/79 anonim válasza:
6-os.
Nem akarsz inkább. Mondd ki nyugodtan.
10/79 anonim válasza:
Ha nem dolgozik, akkor egyértelműen ingyenélő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!