Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az a gyerek aki 30 fölött még...

Az a gyerek aki 30 fölött még mindig a szüleivel az életképtelennek számít?

Figyelt kérdés
És nem dolgozik,nincsenek barátai az egyetlen érdem amit feltud mutatni h letett egy diplomat
2022. máj. 28. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy meg, nyugdíjunk úgysem lesz, nem oszt-szoroz, hogy most 25 v 30 évesen kezd el dolgozni. Lényeg, hogy hasznos tagja legyen a társadalomnak és ne maradjon egy élősködő. Amúgy munka mellett nehéz interjúkra járni, telefonokat felvenni, ha éppen hív a potenciális munkaadó.
2022. máj. 28. 23:04
 22/79 anonim ***** válasza:
81%
Nem életképtelen, max segítségre szorul. Súlyos traumák állhat a háttérben ilyen esetben. A legnagyobb baj, hogy ebben az országban egyből megbélyegzik ezeket az embereket. Bárki kerülhet ilyen helyzetbe. Amúgy, ha lehetőségem lenne, én is inkább otthon segítenék a lakáskiadással járó procedúrákban, minthogy egy számomra senki, koszos főnök szekerét toljam, hogy megvegye az 5. Audiját. Szerencsére már nem sokáig. Érdekes, ez utóbbi senkinek a szemét nem szúrja, soha.
2022. máj. 28. 23:08
 23/79 anonim ***** válasza:
64%
22. Ez a mindenhez is értők országa. Most az önjelölt pszichológusok megnyilvánulásai olvashatóak.
2022. máj. 28. 23:12
 24/79 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem dolgozik akkor igen.

Ha dolgozik akkor nem,max csak itt..30 éves nem gyerek,hanem felnőtt..fogalmakkal nem vagy tisztában

2022. máj. 28. 23:21
 25/79 anonim ***** válasza:
79%

#6 nem mindegy mi az oka.. betegség egyéb okok miatt érthető,vagyis inkább az is attól függ milyen "betegség" de hozzá teszem , egészségügyi problemaim vannak stb mégis dolgozom ...

Ha meg valogatsz az megint más..aki akar talál..de ugye vannak egyeseknek baromi nagy elvarasuk a semmire

2022. máj. 28. 23:25
 26/79 anonim ***** válasza:
86%
Azért a válogatáshoz lenne egy- két szavam. Van amit nem érdemes elvállalni, csak ha nahyon muszáj, főleg ha már albérletet kell fizetni és ilyen árak mellett. Nekem ajánlottak netto 150 ezerért állást, amihez már kellett volna albi, mert a bejárás nem megoldott. Párom nincs, de albit 100 alatt semmit sem találtam, szobát meg egyáltalán nem. Nem egyetemi város, szóval alig vannak kiadó szobák. Nővérszálló sem volt. Szóval azért a pénzért ott tartottam volna, mintha nem is dolgoznék ill elgondolkodtam én is azon, h a gyárban többet kapni...szóval végül maradtam a családi házban és vezetem a háztartást, csinálom a kertet (rendes veteményes, nem díszkert) és remélem 3 hét múlva sikerül a szakmai vizsgám és hamar kapok azzal legalább netto 200-as munkát a városomban.
2022. máj. 28. 23:37
 27/79 anonim ***** válasza:
63%
Ha egyébként egészsége engedi, de nem akar dolgozni, akkor nagyon gáz. Ezek alapján nincs semmi élet célja...
2022. máj. 28. 23:59
 28/79 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem 18 év felett már önálló életet kéne élni mindenkinek.
2022. máj. 29. 00:03
 29/79 anonim ***** válasza:
88%
Mindig ezzel a hülyeséggel jönnek egyesek, felejtsétek már el. Mindenkinek a saját dolga hogy hány évesen kivel, hol, és hogyan él. Szarjatok bele, hogy ki mit gondol. Mondom ezt úgy, hogy nem a szüleimmel élek.
2022. máj. 29. 00:04
 30/79 anonim ***** válasza:
58%
29 az hagyján, hogy ott él, de hogy nem dolgozik, az azért...
2022. máj. 29. 00:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!