Ki mennyire szereti ha a rokonok bejelentkeznek hosszúhétvégére ?
Kizárt. Ha mégis megjelennének a lakás előtt, mehetnének haza azzal a lendülettel.
Igen, van olyan rokonom, aki ezt bejátszotta már.
Nekem a kedvencem a "nem fogok zavarni, reggel megyek, este jövök" érvelés. Hát az a baj, hogy én is reggel megyek este jövök és pont olyankor nem akarok senkit kerülgetni a saját lakásomban :D
Nem vagyok pedig antiszociális, vannak akiket szívesen látok pár napra, testvéreimet, 1-2 haveromat. Vannak akiknek nem mondok nemet, saját anyám apám, de nem szeretem ha ott vannak. Persze ott is vannak határok. Volt már "felköltözöm hozzád pár hétre" ötlet amire nyilván mondtam, hogy nincs az az Isten.
Volt hogy egyik haveromnak a fűtése halt meg, másik csajával veszett össze, 1 éjszakát kibírok velük.
De összességében az otthon az otthon. Ezt el kell fogadni.
Én sem tudom a "bejelentkezni" kifejezést értelmezni. Nálunk ilyen nincs.
Volt ilyen, eleinte azt mondtam, hogy bocs, elutazunk. Aztán rájöttem, hogy hülyeség, utána ha ilyen megkeresés volt, azt mondtam, hogy bocs, nálunk ez nem fér bele. Sértődés? Nyilván volt, viszont egyszer s mindenkorra megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!