Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ki mennyire szereti ha a...

Ki mennyire szereti ha a rokonok bejelentkeznek hosszúhétvégére ?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy hívnak, hogy jöhetnek e és mit szólnátok, ha maradnának 1 éjszakát nálatok. Milyen érzésekkel töltene el ez benneteket?
2022. dec. 28. 21:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a haverom jelentette be keddről szerda reggelre, hogy kirúgták a munkából, ezért hazarepül és még aznap bejelentette, hogy döntsem el, tudom-e pénteken fogadni. Amikor megmondtam, hogy nem látom előre, hogy mi lesz, akkor még ő volt besértődve, hogy mi az hogy én őt nem fogadom.
2022. dec. 29. 00:30
 22/31 anonim ***** válasza:
20%
Mennyi kedves ember van itt.
2022. dec. 29. 05:56
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt. Ha mégis megjelennének a lakás előtt, mehetnének haza azzal a lendülettel.

Igen, van olyan rokonom, aki ezt bejátszotta már.

2022. dec. 29. 07:13
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvencem a "nem fogok zavarni, reggel megyek, este jövök" érvelés. Hát az a baj, hogy én is reggel megyek este jövök és pont olyankor nem akarok senkit kerülgetni a saját lakásomban :D

Nem vagyok pedig antiszociális, vannak akiket szívesen látok pár napra, testvéreimet, 1-2 haveromat. Vannak akiknek nem mondok nemet, saját anyám apám, de nem szeretem ha ott vannak. Persze ott is vannak határok. Volt már "felköltözöm hozzád pár hétre" ötlet amire nyilván mondtam, hogy nincs az az Isten.

Volt hogy egyik haveromnak a fűtése halt meg, másik csajával veszett össze, 1 éjszakát kibírok velük.

De összességében az otthon az otthon. Ezt el kell fogadni.

2022. dec. 29. 11:40
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már én legyek a bunkó, hogy a saját lakásomba nem jöhet bárki aludni kábé bejelentkezés nélkül.. nem épp az a bnkó aki ezt elvárja?
2022. dec. 29. 12:04
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudom a "bejelentkezni" kifejezést értelmezni. Nálunk ilyen nincs.

Volt ilyen, eleinte azt mondtam, hogy bocs, elutazunk. Aztán rájöttem, hogy hülyeség, utána ha ilyen megkeresés volt, azt mondtam, hogy bocs, nálunk ez nem fér bele. Sértődés? Nyilván volt, viszont egyszer s mindenkorra megoldódott.

2022. dec. 29. 14:49
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megvettem a lakásomat, nászasszonyom (lányomnak a VOLT anyósa) kérdezte, hogy lesz-e hely ott neki is, ha nálam akar aludni. Szóval van, akinek ez természetes, hát én meglepődtem nagyon:(
2022. dec. 29. 14:55
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
22-es, ez nem "kedvesség". És a jó égbe, várja meg, amíg meghívom esetleg. De ne bejelentkezzen itt alvósra.
2022. dec. 29. 14:56
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám nekik, hogy nem aludhatnak itt, mert nincs plusz ágy. Menjenek szállodába.
2022. dec. 29. 18:57
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy utólag belegondolva inkább vennék egy kicsit jobb helyen valami kis lyuk lakást. amellett, hogy jobb lenne a környék, mindenkinek tudnám mondani, hogy bocs de én is alig férek el.
2022. dec. 29. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!