Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ki mennyire szereti ha a...

Ki mennyire szereti ha a rokonok bejelentkeznek hosszúhétvégére ?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy hívnak, hogy jöhetnek e és mit szólnátok, ha maradnának 1 éjszakát nálatok. Milyen érzésekkel töltene el ez benneteket?
2022. dec. 28. 21:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
96%
Semennyire. Ha bejelenti közöljük, hogy nem leszünk itthon. Ha ideállt, nem engedjük be, problem solved.
2022. dec. 28. 22:24
 12/31 anonim ***** válasza:
96%
Nem hotel vagyok hogy "bejelentkezzen" bárki. Főleg nem hétvégére.
2022. dec. 28. 22:32
 13/31 anonim ***** válasza:
92%
Természetesen rokona válogatja, van, aki igen, szeretem, szívesen látom, van, aki nem. Ja és persze nehogy má' üres kézzel jöjjön...
2022. dec. 28. 22:52
 14/31 anonim ***** válasza:
98%

Kizárt hogy bejelentkezik.

Ha valakit mi meghívunk, jöhet.

Ha nem hívnak, akkor nyilván én sem vetem fel hogy te Mari, mi most mennénk a Bélával, ott aludnánk nálatok, jó?

El is mehetne a pcsába aki így szervezkedik.

2022. dec. 28. 23:05
 15/31 anonim ***** válasza:
98%
Nálam itt alvás teljesen kizárt. Én sem alszom másnál, más se aludjon nálam!
2022. dec. 28. 23:06
 16/31 anonim ***** válasza:
87%
Ide nem jöhet senki, nem hogy itt aludni, de egyébként sem. Ez egy lakás, nem átjáróház.
2022. dec. 28. 23:17
 17/31 anonim ***** válasza:
96%

Amikor lakást vettem egyik rokonom első ötlete az volt, hogy ő az albérlete helyett hozzám költözne és inkább nekem fizetne, mert az nekem is jó meg neki is.

Én meg mondtam, hogy nekem annyira nem jó.

Másik rokonom is azzal jött, hogy "hol fogok aludni, ha arra járok". Mondtam neki, hogy vannak gyerekeid meg nagyon jó hotelek. Lett is sértődés.

2022. dec. 28. 23:22
 18/31 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk sincs bejelentkezés, de itt alvás sem.

Azonnal közölném, hogy hát nekünk más terveink vannak. Nekem se jutna eszembe máshoz így bejelentkezni.

2022. dec. 28. 23:25
 19/31 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem lenne mindegy,hogy ezt ki kérdezi. Pl a tesóm,akit évente egyszer látok,a távolság,és a munka miatt,vagy egy olyan rokon,akit hetente látok,és így ingyenélősködik.
2022. dec. 28. 23:27
 20/31 anonim ***** válasza:
98%
Jelentkezzenek, azt mondom teltház van.
2022. dec. 28. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!