Mit csináltok a hosszúhétvégén? Ki hova megy kirándulni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 12:30
2/20 anonim válasza:
Kiment a térdem, úgyhogy kirándulásról egy ideig szó sem lehet... asszem megtanulok pókerezni XD
3/20 anonim válasza:
Elmenni itthonról? Ember hát kezdődik a F1!!!
5/20 anonim válasza:
Nem megyek sehova, olyan pocsék az idő ki sem szeretek mozdulni. Igen ha szép napsütés lenne plusz 15 fokkal másként alakulna, de így?
6/20 anonim válasza:
Mi az Őrségbe akartunk menni, biciklit is vittünk volna, de ilyen időben? Van egy másfél éves lányunk is, kicsit taknyos, úgyhogy itthon maradtunk. :((
7/20 anonim válasza:
Ma megyünk kirándulni a kutyáinkkal, ha vége lesz a forma1-nek:))), aztán holnap is egy kicsit meg hétfőn is, de persze időfüggő.
Persze sokkal jobb lehetne, ha szép napsütéses idő lenne.
8/20 anonim válasza:
Én itthon gyógyulok. Mostanra ért utol valami, tegnap alig kaptam levegőt az orromon, annyira el volt dugulva, úgyhogy most keddig rendbe kell jönni. Nézem a Forma1-et, ha hétfőre jobban leszek, anyuval elmegyünk moziba, keddig helyre kell jönni.
9/20 anonim válasza:
Ma apum szülinapját tartjuk..na meg nézem hétvégén a F1-et:)holnap meg még tanulok..de rossz az idő nagyon:S
10/20 anonim válasza:
Tételeket dolgozok ki, sütök, főzök, rendet rakok, közben persze barátommal vagyok, filmezünk, sétálunk, hülyülünk, satöbbi, satöbbi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!