Mit csináltok a hosszúhétvégén? Ki hova megy kirándulni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 12:30
11/20 anonim válasza:
mivan itt az emberekkel hogy a legtöbb otthon ül és alszik?
attól még hogy nincs 30fok azért ellehet menni sétálni,várakat,intézményeket nézni:) én ma pl bulizni megyek egy szép rendes tiszta pubba.
12/20 anonim válasza:
:)) De hisz te is otthon ülsz és nem kirándulsz!!! :))
Én amúgy mentem volna (én vagyok az Őrség-es hozzászóló), de beteg gyerekkel nem vállalom be a túrát. Természetesen, ha nem lenne beteg, akkor most nem itt ülnénk. :)
13/20 anonim válasza:
Holnap tartjuk a párom szülinapját(pénteken volt)és jönnek anyukámék ebédre,unokázni is,így holnap de.tortát sütök-főzök.Ma takarítunk,hétfőn meg jön az egyik barátom,akitvel régen találkoztam.
14/20 anonim válasza:
13:14 - Betegen hadd ne mászkáljak már a hidegben. Egyébként ha nem lennék beteg, a munkahelyemen dolgoznék.
15/20 anonim válasza:
13.14 Mert kicsit meg vagyok fázva, jövő héten zh-hét van, pénzem sincs, mert a jogosítványt maganak fizetem és most minden arra megy, kint hideg is van emg szél is, ami a lehető legrosszabb, plusz már belefáradok, hogy akárhová megyek, folyton betalál 1-1 undorító hajléktalan, hogy ő éhes, a kezében meg ott a cigi és a szagától meg helyben be tudnék rúgni... Itthon meg meleg van, csönd meg az ágyam. Miért mennék akárhová? :D
16/20 anonim válasza:
Felénk Zala megyébe kellemes az idő,néha a nap is kisüt, viszont nagyon olvad a hó és jó nagy pancs van,így max a városba sétálgatunk,mert 1 éves gyerekkel a térdig érő sárba nem olyan élvezet kirándulni :(
17/20 anonim válasza:
Kirándulni? Mi van? Két szigorlat, két szakdoga... Majd pont el fogok menni kirándulni...
18/20 anonim válasza:
Hát mi remélem a kórházban fogunk kikötni..:P
Ugyanis az első babánkat várjuk! :)
Már csak pár nap van hátra,de nem bánnám,ha megindulna.
Tényleg,ti mit választanátok holnapra?
Szülés,vagy anyós szülinapi buli? :D
19/20 anonim válasza:
Ugyanazt mint máskor,mivel a férjem a 3 napot végig dolgozza.
20/20 anonim válasza:
maradok itthon, filmet nézek, olvasok, és tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!