Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj ha nem akarok 21 évesen a...

Baj ha nem akarok 21 évesen a szüleimmel hosszúhétvégére menni?

Figyelt kérdés

Már külön élek egyetem miatt de minden héten haza szoktam menni hozzájuk egy napra (nem lakom messze én győrben ők komáromban) plusz nyaralni is elmentem velük idén 5 napra a balcsihoz is szóval nem lehet azt mondani hogy nem töltünk együtt időt de édesanyám nagyon nem örül ennek

Szerintetek is gáz? Kicsit rosszul érzem magam most

2021. aug. 29. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
2021. aug. 29. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj.
2021. aug. 29. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
miért nem kirándultok? például mászkálhatnátok egész nap a városban 3-an
2021. aug. 29. 20:26
 4/10 A kérdező kommentje:

Szoktunk ilyeneket is csinálni mert van 2 kiskutyusunk és járunk velük sétálni az erdőbe

ezzel a teljes hétvégi dologgal az a bajom hogy dolgozom is az egyetem mellett és emiatt nem szeretnék szabadnapot kérni sem meg hát pihennék én is otthon meg a barátaimmal

2021. aug. 29. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Ha van más programot, vagy csak pihenni akarsz, akkor nem baj.

Akkor baj, ha te csupán azért nem veszel részt egy egyébként jó programon, mert “21 évesen a szülőkkel wellnessezni gáz!”

2021. aug. 29. 20:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Na éppen ez az hogy nem tartom gáznak meg nyaralni is mentünk és jó volt lehet jövőre is megyünk együtt nincs ezzel baj csak most szeptember végén amikor beindul az iskola is meg a munkám is ilyenkor több így most kihagynám
2021. aug. 29. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
Biztos mások vagyunk, de hogy én egy wellnest nem hagynék ki sem a munkahely, sem az iskola miatt. Max azt mondanám péntektől vasárnapig menjünk. Az otthoni pihenés meg soha nem ugyanaz. Azért otthon csak kimosol , kaját készítesz, csak csinálsz ezt azt. Na a wellnessen ilyen nincs, csak pihi.
2021. aug. 29. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. aug. 29. 22:18
 9/10 anonim ***** válasza:
98%

Dehogy baj.

Van saját, tőlük különálló életed. Ideje lenne hogy a szüleidben is tudatosuljon ez.

2021. aug. 30. 00:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. aug. 30. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!