Ki mennyire szereti ha a rokonok bejelentkeznek hosszúhétvégére ?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy hívnak, hogy jöhetnek e és mit szólnátok, ha maradnának 1 éjszakát nálatok. Milyen érzésekkel töltene el ez benneteket?2022. dec. 28. 21:43
1/31 anonim válasza:
Én személyszerint hosszúhétvégén pihenni szoktam.Nem szivesen fogadnék vendégeket.
2/31 anonim válasza:
Azt se szeretem ha csak pár órára jönnek, szóval...
3/31 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy "bejelentkeznek"!
Esetleg megkérdezik, ráérünk-e az adott idöpontban, szállóvendéget meg nem fogadunk.
Ha valaki csak úgy közli, hogy jönnek és itt akarnak aludni, arra egyértelmü válasz, hogy szó sem lehet róla.
4/31 anonim válasza:
Attól függ melyik rokonok.
Van aki egy hétig is elvan a kanapén nincs belőle gond, van aki már az ajtóban kötekszik.
5/31 anonim válasza:
Attól függ ki jönne. Ha a tesóm, simán maradhatna. Ha a debil unokabátyám, aki megpróbált megdugni mikor kamasz voltam, be se tehetné a lábát.
6/31 anonim válasza:
Akire nem vagy kíváncsi meg kell mondani, hogy ne jöjjön és probléma megoldva.
7/31 anonim válasza:
Eleve úgy rendezkedtünk be, hogy a 300 km-re lakó szüleimet 1-2 éjszakára fogadni tudjuk. Évente 1-2 alkalommal jön hozzánk valamelyik baráti házaspár messziről, szintén két éjszakára, a köztes napon csinálunk valami programot.
Mi is hasonló módon látogatjuk őket, nem érzem magam ingyenhotelnek. A látogatásokat jó előre egyeztetjük.
Anyósomék 60 km-re laknak, ők legfeljebb csak egy ebédre jönnek.
8/31 anonim válasza:
Akivel kölcsönösen így szoktuk, annak örülök. Akivel nem, annak nem örülnék.
9/31 anonim válasza:
Azt én döntöm el ki mikor alszik nálam világos? Ha nem akarom hogy nálam aludjanak akkor megmondom hogy offos a téma
10/31 Metionin válasza:
Nálunk szerencsére nincs ilyen. Ide senki nem jön bejelentés nélkül, pláne nem aludni. A rokonaim 99%-ának fogalma sincs róla, hogy hol lakom, szerintem ha váratlanul megjelenne valamelyik, eléggé paráznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!