Normális, hogy rosszul esik ez nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tavaly volt első unokatestvérem 2. esküvője. Nem szerettem volna elmenni rá, mert 5 évvel ezelőtt hatalmas lagzija volt, sok pénzt adtunk és akkor is ugye jelen voltunk. Tavalyi lagzijàra azért nem szerettem volna elmenni, mert egyáltalán nem tartsuk a kapcsolatot, állandóan csak akkor keres minket, ha esküvői meghívót kell átadni és egyébként is akkor láttam először az új párját mikor adták a meghívót. Emiatt nem szerettem volna elmenni, de férjem rá beszélt, hogy menjünk, nem maradunk sokáig stb. A mi lagzink idén volt és az unokatesóm egyedül jött, az új felesége nem volt hajlandó eljönni. És olyan érzések vannak bennem, hogy mi tavaly megtiszteltük őket, elmentünk a lagzira pedig nagyon nem akartam, úgy voltam vele, hogy egyszer jelen voltunk már és, hogy hány lagzijàra menjünk...A lényeg, hogy nagyon rosszul esett, hogy az új felesége a miénkre nem jött el viszont egy közös barát esküvőjére mindketten elmentek. Jogosan esik rosszul? Ti foglalkoznàtok ezzel? Köszönöm szépen előre is!2022. okt. 29. 06:36
21/24 anonim válasza:
Figyi, ez már megtörtént, ne foglalkozz vele, saját kedvedet ne rontsd el. Pár év múlva majd eldöntitek, elmentek-e a harmadik esküvőjére. Nem érdemes elmúlt dolgokon rágódni, főleg ha semmire nincs hatással az életetekben.
23/24 anonim válasza:
Minek mentél el, ha a hátad közepére se kívántad az egészet? De imádom az ilyen gyenge jellemű szerencsétleneket, akiket rá lehet venni minden szarra. A fenti szitut miért nem vázoltad fel a férjednek? Ő talán nem volt az első esküvőn?
Emésztheted ezen magad, csak nem tudom mi értelme. Változtatni úgysem tudsz a dolgon, legfeljebb leszűröd a tanulságot, hogy az unokatestvéred és a nője milyen emberek valójában és nem hagyod belevinni magad olyasmibe, amit nem akarsz. Általában az első megérzés a helyes.
24/24 anonim válasza:
Te sértetted meg először a feleségét, hogy menni se akartál, meg húztad a szádat, hogy nem ismered, meg csak a pénzt kell adni. Ő meg úgy volt vele, hogy ő se akar a tiédre menni, mert amúgy szrik rád. A pénzt meg visszaadja, mert nem egy suttyó. Ő legalább ki mert állni magáért. Te milyen alapon hisztizel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!