Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én látom rosszul és ez tényleg...

Én látom rosszul és ez tényleg normális?

Figyelt kérdés

15 éves lányomnak van egy barátnője. A minap nálunk volt, beszélgettek és szóba jött a szőrtelenítés. Mondta, hogy ő még sosem szőrtelenített, mert neki az apukája borotválja a lábát, hónalját, de még a bugyiból kikandikáló bikini vonalat is. Állítólag az anyukája ötlete volt anno, mert hogy apuka rendszeresen borotválkozik, így ő ért hozzá a legjobban. Azzal, hogy anyukának megcsinálja, nincs is gond. Nekem is volt már, hogy a férjem borotválta az intim területeket, jó kis előjáték lett belőle. Na de egy kamasz lánynak?

Azóta ezen jár az agyam, mert nekem ez olyan bizarrnak tűnik. De az is lehet, hogy az én felfogásom rossz és én gondolom túl. Ezért teszem fel ezt a kérdést, hogy másoknak ez simán beleférne-e?

2021. jún. 28. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
És ha teszem fel intimkozmetikushoz megy, aki történetesen férfi? Mert létezik olyan is.
2021. jún. 28. 13:24
 2/10 Katona Dius ***** válasza:
96%
Bizarr, jól mondod. 25 éves korában is apuka csinálja? -.-"
2021. jún. 28. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez abszolút bizarr, ha tényleg így van.
2021. jún. 28. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Ez egyáltalán nem normális.
2021. jún. 28. 13:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Teljesen más szerintem egy intim kozmetikus (bár ennyi idős gyereket oda sem szívesen engednék). De az mégis szakember és nem a saját apja. Ahogyan például hiába nőgyógyász a nagybátyám, azért nem ő vizsgálgatta a méhszájam, amikor terhes voltam, holott egy idegen orvos miatt nem éreztem magam kínosan.
2021. jún. 28. 13:37
 6/10 anonim ***** válasza:
26%
Hat nem tartom normalisnak. Igaz tagabb csaladban nalunk a 7 eves koran ero kislanynal az apja vagott a punciszorebol. Azon az egesz csalad lepadlozott...perverz.
2021. jún. 28. 14:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális szerintem sem
2021. jún. 28. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem higy férfi intim kozmetikus ekvállalhat egy 15 éves lányt.

Egyébként nekem is durván hangzik. Nehigy a gyerek kesőbb erre vissza éve szégyenkezzen. Majd később jön rá higy ez nem volt normális. Szerintem.

2021. jún. 28. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Betegek a szülei
2021. jún. 28. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Furcsa, de míg nincs benne semmi szexuális dolog, ezen a vonalon a nudista családok sem normálisak akkor?
2021. jún. 28. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!