Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Normális, hogy rosszul esik...

Normális, hogy rosszul esik ez nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tavaly volt első unokatestvérem 2. esküvője. Nem szerettem volna elmenni rá, mert 5 évvel ezelőtt hatalmas lagzija volt, sok pénzt adtunk és akkor is ugye jelen voltunk. Tavalyi lagzijàra azért nem szerettem volna elmenni, mert egyáltalán nem tartsuk a kapcsolatot, állandóan csak akkor keres minket, ha esküvői meghívót kell átadni és egyébként is akkor láttam először az új párját mikor adták a meghívót. Emiatt nem szerettem volna elmenni, de férjem rá beszélt, hogy menjünk, nem maradunk sokáig stb. A mi lagzink idén volt és az unokatesóm egyedül jött, az új felesége nem volt hajlandó eljönni. És olyan érzések vannak bennem, hogy mi tavaly megtiszteltük őket, elmentünk a lagzira pedig nagyon nem akartam, úgy voltam vele, hogy egyszer jelen voltunk már és, hogy hány lagzijàra menjünk...A lényeg, hogy nagyon rosszul esett, hogy az új felesége a miénkre nem jött el viszont egy közös barát esküvőjére mindketten elmentek. Jogosan esik rosszul? Ti foglalkoznàtok ezzel? Köszönöm szépen előre is!

2022. okt. 29. 06:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

10-es: igen, szerintem is nagyon furcsa:D én nem mennék esküvőre a férjem nélkül, egyedül.

Igazából a férjem nem azért beszélt rá, mert bulizni akart, hanem hogy ne beszéljenek ki minket, mert nem vagyunk képesek elmenni. Neki se volt nagy kedve hozzá.

Azt a pénzt vissza kaptuk egyébként amit adtunk a 2 lagzira. Pont annyit.

És igen, úgy döntöttem feléjük sem fogok nézni, illetve mostantól semmilyen eseményen nem fogok részt venni.

Köszönöm szépen a válaszokat! :) ;)

2022. okt. 29. 09:51
 12/24 anonim ***** válasza:
40%

"Igazából a férjem nem azért beszélt rá, mert bulizni akart, hanem hogy ne beszéljenek ki minket, mert nem vagyunk képesek elmenni. Neki se volt nagy kedve hozzá."

. Szóval a saját megfelelési kényszerét vetítette rád.

Borzasztó lehet így élni...

2022. okt. 29. 10:01
 13/24 A kérdező kommentje:
Igen, borzasztó valóban! 😅🤣
2022. okt. 29. 10:18
 14/24 A kérdező kommentje:
Tudod mit...:) Én legalább nem voltam "nyomi" és elmentem rá! :) Ellentétben vele 😁
2022. okt. 29. 10:19
 15/24 anonim ***** válasza:
25%
Jaj, istenem, de hangos az önbizalomhiány. :(
2022. okt. 29. 10:28
 16/24 A kérdező kommentje:
Jaj, istenem, de hangos a rosszindulat. :)
2022. okt. 29. 10:31
 17/24 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem elég nyomi voltál, mert nem álltál ki magadért. Amúgy nem az utolsó válaszoló vagyok, de mindegy.
2022. okt. 29. 10:36
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
Ha annak veszed, az a te mozid a fejedben, nekem azzal nincs dolgom. Lehet szerezni önbizalmat, nekem is sikerült. Másoknak is segítettem, amikor kérték.
2022. okt. 29. 10:36
 19/24 A kérdező kommentje:

Hát ez nem semmi! :D

Ezért tart ott a világ ahol tart! :)

Köszönöm utoljára a válaszokat! Rengeteget segített! :)

Minden jót!

2022. okt. 29. 10:40
 20/24 anonim ***** válasza:
66%
Na, miért tart ott a világ, ahol? Mert nem értünk egyet veled?
2022. okt. 29. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!