Normális, hogy rosszul esik ez nekem?
Rosszul esik neked, hogy egyedül jött, pedig igazából nem is kedveled?
Lehet, hogy a Ti esküvőtöknél valami egészségügyi vagy magánéleti probléma volt.
Szerintem neked igazából az a bajod, hogy a férjed rábeszélt, pedig nem akartál menni. Tanulj egy kis asszertívitást.
Egyébként nem gondoltam volna, hogy valaki a második esküvőjéből is képes rongyrázást csinálni...
Nincs velük semmi bajom egyébként. Mármint emberileg.
Az is a bajom, hogy a férjem rá beszélt, de az is, hogy én részt vettem az övékén és a miénkre pedig a csaj nem jött "vissza".
És igen, van igazság abban is, hogy ritkán találkozunk minek foglalkozok velük, de mégis rosszul esik. Igyekszem túl tenni magam, de nem tudom, nem egyszerű.
Utolsó, jaja ez a legundorítóbb dolog ami szokott lenni esküvőn, hogy számon tartod, hogy kinek mit adtál, hogy majd eldönthesd, visszakaptad-e az értékét. Bszki.
Én azt hivom meg, akit szívesen látok, cserébe csak oda megyek, ahol tenyleg jó a kapcsolat a párral. Az olyan számító parasztok meg, mint te, elmehetnek a pcsába.
Nagyon fura, hogy egy házastárs nem megy el a férjjel, egy ilyen közeli rokon esküvőjére. Hacsak nincs a háttérben valami dráma, ami erre okot ad, de itt ugye erről nincs szó, mert nem is ismertétek a nőt.
Persze lehet, hogy nem voltatok szimpatikusak a meghívó átadásakor vagy a lagzijukban? Ki tudja?
A férjed jó nagy majom, hogy rábeszélt, de már késő bánat.
Ha már ilyen nyomi az új nő, vigasztald magad azzal, hogy biztos megkaptátok az összeget, ami fedezi a ti általatok adott lóvét és kész.
Ezek után már csak ezt nézném, és feléjük sem néznék.
A továbbiakban semmilyen meghívásnak nem tennék eleget, hiába hápogna a férjem. Menjen egyedül, ha annyira bulizhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!