Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Normális, hogy rosszul esik...

Normális, hogy rosszul esik ez nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tavaly volt első unokatestvérem 2. esküvője. Nem szerettem volna elmenni rá, mert 5 évvel ezelőtt hatalmas lagzija volt, sok pénzt adtunk és akkor is ugye jelen voltunk. Tavalyi lagzijàra azért nem szerettem volna elmenni, mert egyáltalán nem tartsuk a kapcsolatot, állandóan csak akkor keres minket, ha esküvői meghívót kell átadni és egyébként is akkor láttam először az új párját mikor adták a meghívót. Emiatt nem szerettem volna elmenni, de férjem rá beszélt, hogy menjünk, nem maradunk sokáig stb. A mi lagzink idén volt és az unokatesóm egyedül jött, az új felesége nem volt hajlandó eljönni. És olyan érzések vannak bennem, hogy mi tavaly megtiszteltük őket, elmentünk a lagzira pedig nagyon nem akartam, úgy voltam vele, hogy egyszer jelen voltunk már és, hogy hány lagzijàra menjünk...A lényeg, hogy nagyon rosszul esett, hogy az új felesége a miénkre nem jött el viszont egy közös barát esküvőjére mindketten elmentek. Jogosan esik rosszul? Ti foglalkoznàtok ezzel? Köszönöm szépen előre is!

2022. okt. 29. 06:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem jött hát nem jött, úgy sem találkoztok vele gyakran akkor meg minek vele foglalkozni?
2022. okt. 29. 07:03
 2/24 anonim ***** válasza:
89%

Rosszul esik neked, hogy egyedül jött, pedig igazából nem is kedveled?

Lehet, hogy a Ti esküvőtöknél valami egészségügyi vagy magánéleti probléma volt.

Szerintem neked igazából az a bajod, hogy a férjed rábeszélt, pedig nem akartál menni. Tanulj egy kis asszertívitást.

Egyébként nem gondoltam volna, hogy valaki a második esküvőjéből is képes rongyrázást csinálni...

2022. okt. 29. 07:20
 3/24 A kérdező kommentje:

Nincs velük semmi bajom egyébként. Mármint emberileg.

Az is a bajom, hogy a férjem rá beszélt, de az is, hogy én részt vettem az övékén és a miénkre pedig a csaj nem jött "vissza".

És igen, van igazság abban is, hogy ritkán találkozunk minek foglalkozok velük, de mégis rosszul esik. Igyekszem túl tenni magam, de nem tudom, nem egyszerű.

2022. okt. 29. 07:34
 4/24 anonim ***** válasza:
59%
Tehát nincs önbecsülésed. Lehet rajta dolgozni.
2022. okt. 29. 07:38
 5/24 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem jogosak az érzéseid, de ez van.
2022. okt. 29. 07:44
 6/24 anonim ***** válasza:
81%
Fogalmam sincs, minek akarsz egy olyan embert az esküvődön látni, akit nem is szeretsz.
2022. okt. 29. 08:02
 7/24 anonim ***** válasza:
74%
A férjed rábeszélt - nem az unokatestvér hibája, hogy képtelen vagy kiállni magadért ;)
2022. okt. 29. 08:06
 8/24 anonim ***** válasza:
30%
Engem az zavarna, ha mondjuk drága ajándékot/sok pénzt adtam volna és utána nem kapom vissza. De az, hogy a csaj nem jött el, hát pont lesz@rnám, úgyse hiányzik senkinek. Elképesztő, hogy egyesek olyan személyekre költenek el csomó pénzt, akiket még csak nem is szeretnek (esküvőn kaja, stb.) sosem fogom megérteni. De hát van pénz sose fogy el, leszüreteljük a pénzfát...
2022. okt. 29. 08:08
 9/24 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó, jaja ez a legundorítóbb dolog ami szokott lenni esküvőn, hogy számon tartod, hogy kinek mit adtál, hogy majd eldönthesd, visszakaptad-e az értékét. Bszki.

Én azt hivom meg, akit szívesen látok, cserébe csak oda megyek, ahol tenyleg jó a kapcsolat a párral. Az olyan számító parasztok meg, mint te, elmehetnek a pcsába.

2022. okt. 29. 08:13
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fura, hogy egy házastárs nem megy el a férjjel, egy ilyen közeli rokon esküvőjére. Hacsak nincs a háttérben valami dráma, ami erre okot ad, de itt ugye erről nincs szó, mert nem is ismertétek a nőt.

Persze lehet, hogy nem voltatok szimpatikusak a meghívó átadásakor vagy a lagzijukban? Ki tudja?

A férjed jó nagy majom, hogy rábeszélt, de már késő bánat.

Ha már ilyen nyomi az új nő, vigasztald magad azzal, hogy biztos megkaptátok az összeget, ami fedezi a ti általatok adott lóvét és kész.

Ezek után már csak ezt nézném, és feléjük sem néznék.

A továbbiakban semmilyen meghívásnak nem tennék eleget, hiába hápogna a férjem. Menjen egyedül, ha annyira bulizhatnék.

2022. okt. 29. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!