Ma is megbántottak? Szakítsam meg a kapcsolatot azokkal, akik mindig bántanak, vagy tartsak ki, hiszen ez a mi "családunk", és össze kellene tartani?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 18:26
1/8 anonim válasza:
Nem kell senkinek elnézni a szemét bánásmódot csak azért, mert rokon. Azok az emberek értékesek, akiket te választasz az életedbe és akik szeretnek, támogatnak.
2/8 anonim válasza:
Az információ kevés: mivel és hogyan bántanak rendszeresen?
Esetleg csak vita, nézeteltérés van?
3/8 anonim válasza:
Hiába kellene összetartani elvileg, ha egyszer nem sikerül. A mérgező embereket kerülni kell, azzal teszel jót magadnak. Nyugi, nekik is csak annyiból hiányoznál, hogy lenne kit kínozni.
4/8 anonim válasza:
Attól függ mennyire és mivel bántanak. Ezt így nem lehet eldönteni. Bizonyos dolgokkal szemben ellenállónak elnézőnek kell lennünk. Az a tolerancia... Ha viszont rosszindulatúak és direkt rendszeresen bántalmaznak akkor nem kell eltűrni azt senkinek sem!
5/8 anonim válasza:
Miféle dolgokkal kell elnézőnek lenni? Feketén-fehéren benne van a kérdésben: bántás. A fogkrém rossz irányból történő kinyomása, amivel toleránsnak kell lenni, az nem bántás!
7/8 anonim válasza:
A szűk családi körben történt problémákat mielőbb orvosolni kell, ha ennél kívül eső szférából jön a gyűlölet/ bántás, azzal törölni kell minden kapcsolatot, pláne ha előzetes kérés ellenére sem változott az efféle magatartás irányodban.
8/8 anonim válasza:
Borderline vagyok, a családom nagyon nagy trigger a mentális egészségemben. Mióta mindenkit kivágtam, ezerszer jobban vagyok.
Nem kell hagyni, hogy lekezeljenek és bántsanak. Amit szoktam mondani: a családomat nem tudom megválogatni, a barátaimat igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!