Nagyon nagy bunkóság ha nem látogatom meg a kórházba került rokonomat?
Nincs rám szorulva a párja ellátja mindennel, csak udvariassági látogatás lenne.
Ptsdm van és rosszul vagyok a kórházaktól, meg alig alszom mostanában és a munkám is alig tudom ellátni annyira kész vagyok.
Egyébként nagyon szeretem az illetőt és aggódom is érte meg érdeklődöm minden nap telefonon a hogyléte felől nála is meg a párjánál is.
Néhány éve a keresztanyám kórházba került, egyszer voltam bent nála (hónapokig bent volt).
Én is kerestem telefonon, baromi messze volt tőlem a kórház, hozzád hasonlóan rosszul is vagyok tőle, plusz az egész család bejárt hozzá hetente, tőlem függetlenül, nekem nem is szóltak.
Rám megsértődött.
Nem tudom a te rokonod mennyi ideig lesz bent, ha rövid ideig az még szerencsésebb, de ha hetekig/hónapokig, szerintem menj be hozzá legalább néhányszor. Jobb a békesség.
Én kifejezetten utálom a kórházba látogatókat. Pl szülésnél.Ott vagy hálóingben,vérzel,folyik a tejed, fáradt vagy mint a dög,ha császáros vagy nem tudsz úgy fürdeni ahogy szeretnél és is mosolyogj és válaszolgass a kérdésekre.Máskor meg ott vergődök a vesekő miatt...na most azt meg miért kell másnak végignézni hogy okádsz a fájdalomtól.
Egyszerűen kérdezd meg,hogy N haragudna,ha inkább otthon látogatnád meg? Egyrészt mert szeretnéd ha pihennek másrészt mert rosszul vagy a kórháztol,de biztosítsd hogy szívesen viszel be neki bármit,ha tényleg szükség van a segítségedre.
Tudom mindenkinek más. Én is voltam hadokolva az intenzíven. A legközelebbi hozzátarozómra szükségem volt, hogy segítsen mert nem nagyon láttak el a nővérek fekvőbetegként meg nagyon meg is voltam ijedve. Jó hogy ott volt. De másokat nem akartam, hogy olyan állapotban lássanak, hogy folyik belőlem csöveken minden. Meg szenvedek a fajdalomtól.
Mikor meg már fel tudtam kelni meg elvoltam a betegtársakkal nem akartam senkit terhelni feleslegesen. Messze volt és fárasztó a látogatás. Az jólesett ha érdeklődtek telefonon. De nem vagyunk egyformák. Van kinek fontos ez meg elvárja ha nem is mondja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!