Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nagyon nagy bunkóság ha nem...

Nagyon nagy bunkóság ha nem látogatom meg a kórházba került rokonomat?

Figyelt kérdés

Nincs rám szorulva a párja ellátja mindennel, csak udvariassági látogatás lenne.

Ptsdm van és rosszul vagyok a kórházaktól, meg alig alszom mostanában és a munkám is alig tudom ellátni annyira kész vagyok.

Egyébként nagyon szeretem az illetőt és aggódom is érte meg érdeklődöm minden nap telefonon a hogyléte felől nála is meg a párjánál is.

2022. aug. 11. 10:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%

Néhány éve a keresztanyám kórházba került, egyszer voltam bent nála (hónapokig bent volt).

Én is kerestem telefonon, baromi messze volt tőlem a kórház, hozzád hasonlóan rosszul is vagyok tőle, plusz az egész család bejárt hozzá hetente, tőlem függetlenül, nekem nem is szóltak.

Rám megsértődött.

Nem tudom a te rokonod mennyi ideig lesz bent, ha rövid ideig az még szerencsésebb, de ha hetekig/hónapokig, szerintem menj be hozzá legalább néhányszor. Jobb a békesség.

2022. aug. 11. 12:31
 12/22 A kérdező kommentje:
Ha hónapokig bent lesz akkor persze bemegyek. Egyelőre vizsgálgatják. Kívülről nézve lehet hetek, lehet már holnap kiengedik nem tudni. Kardiológián van kap gyógyszereket. Már jól van jöhet mehet az osztályon, nincs rosszul.
2022. aug. 11. 12:41
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem ezt a kórházas dolgot. Érdeklődsz felőle, nem az van, hogy le se sz--od. Nem haldoklik, akkor minek ez a hajcihő egy kórházi tartózkodás miatt? Te ismered, te tudod, hogy, milyen és minek örülne, és hogy mennyi ideig kell bent lennie. Vannak, akik verseny csinálnak abból, hogy kit mennyien látogatnak, mintha ez lenne a szeretet fokmérője, van, aki meg normális, ill. vannak, akik nem is abban a városban vannak, ahol bárkijük él. Én pl. direkt kértem a műtétemkor, hogy ne jöjjön senki. Alig pár nap volt, nekem volt kellemetlen azokban a szűk kórházi szobákban 5 másik szobatárs karnyújtásnyira, és akkor még kellemesen magáncsevegjek 5 másik ember füle hallatára? Volt, akinél átjáróház volt, és már a nővérek szóltak rá, hogy álljon le a család, zavarja a szobatársakat, nem mindenkinek wellness a bentartatózkodás, és nem tud kimenni a folyosóra.
2022. aug. 11. 12:51
 14/22 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem igen. Én is meg látogattam a feleségemet a korházban, amikor bent volt a korházban.
2022. aug. 11. 12:56
 15/22 anonim ***** válasza:
13%
Nem, mert ő is tudja, hogy meglátogatnád, csak nem bírod a kórházakat. Szerintem az is teljesen jó így, hogy felhívod és majd elmész hozzá, ha már kiengedik. Látogatják mások is és nincs szüksége semmire, ő meg nem fogja magára venni, ha nem mész.
2022. aug. 11. 13:03
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
"Én is meg látogattam a feleségemet a korházban, amikor bent volt a korházban" A feleségedet még szép....
2022. aug. 11. 13:11
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

Én kifejezetten utálom a kórházba látogatókat. Pl szülésnél.Ott vagy hálóingben,vérzel,folyik a tejed, fáradt vagy mint a dög,ha császáros vagy nem tudsz úgy fürdeni ahogy szeretnél és is mosolyogj és válaszolgass a kérdésekre.Máskor meg ott vergődök a vesekő miatt...na most azt meg miért kell másnak végignézni hogy okádsz a fájdalomtól.

Egyszerűen kérdezd meg,hogy N haragudna,ha inkább otthon látogatnád meg? Egyrészt mert szeretnéd ha pihennek másrészt mert rosszul vagy a kórháztol,de biztosítsd hogy szívesen viszel be neki bármit,ha tényleg szükség van a segítségedre.

2022. aug. 11. 13:31
 18/22 A kérdező kommentje:

Tudom mindenkinek más. Én is voltam hadokolva az intenzíven. A legközelebbi hozzátarozómra szükségem volt, hogy segítsen mert nem nagyon láttak el a nővérek fekvőbetegként meg nagyon meg is voltam ijedve. Jó hogy ott volt. De másokat nem akartam, hogy olyan állapotban lássanak, hogy folyik belőlem csöveken minden. Meg szenvedek a fajdalomtól.

Mikor meg már fel tudtam kelni meg elvoltam a betegtársakkal nem akartam senkit terhelni feleslegesen. Messze volt és fárasztó a látogatás. Az jólesett ha érdeklődtek telefonon. De nem vagyunk egyformák. Van kinek fontos ez meg elvárja ha nem is mondja ki.

2022. aug. 11. 14:10
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Egy alkalom azért lehet illene.
2022. aug. 11. 22:06
 20/22 A kérdező kommentje:
Össze fogom szedni magam és megpróbálok bemenni mert sajnos marad hétvégére is. Már most görcsöl a gyomorom de remélem sikerül kitartanom.
2022. aug. 12. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!