Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Bunkóság ha nem hívom át...

Bunkóság ha nem hívom át magunkhoz?

Figyelt kérdés

Az unokatestvérem látogatóba jön édesanyámhoz.

Anyukámmal szomszédban lakunk, de inkább én mennék át amikor itt lesz az unokatesóm, minthogy áthívjam.

Amíg élt nagymamánk, évente 1-2 alkalommal találkoztunk. Azóta jóval ritkábban.

Igazából sosem álltunk közel egymáshoz, ő jóval idősebb is, mint én, a természetünk meg teljesen ellentettje egymásnak.

Ráadásul ő bejárja az egész lakást, végigszkennel mindent, egy dolog sem kerüli el a figyelmét és állandóan kérdez, mindent tudni akar.

Volt már nálunk és megkönnyebbülés volt amikor végre elment.

Ezért inkább átmegyek én anyukámhoz amikor itt van, minthogy az unokatesóm jöjjön át hozzánk (semmiképp nem tudom kikerülni a találkozást)

Szerintetek?

2022. febr. 24. 11:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
94%
persze, tökéletesen jó így is, ha te mész át. Ne görcsölj ezen ennyit.
2022. febr. 24. 11:21
 2/28 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem is jó, ha te mész át, csak akkor lesz ciki, ha valaki felveti, hogy mutasd meg neki a lakásodat, vagy ő kíváncsi rá nagyon, mert akkor nemigen húzhatod ki magad alóla sértődés nélkül.
2022. febr. 24. 11:35
 3/28 anonim ***** válasza:
94%
Nyugodtan menj át te. Ha pedig átakar menni és te ezt nem szeretnéd, mondd azt, hogy most rendetlenség van vagy felújítás, és most nem alkalmas.
2022. febr. 24. 11:37
 4/28 anonim ***** válasza:
10%
Titkaid vannak? Mit fosol? Véres kések vannak elrejtve tán mindenütt? Vagy attól félsz, hogy tudós vagy és ellopja a terveid? Tán még el is tanul, vagy sajátít tőled valamit. Akkor már versenytársad is van és azt ugye nem akarod. XD Szerintem nem kényszer az ilyesmi. Hogyha nem akarod, akkor ennyi. Ne engedd neki. Én sem vagyok oda az unokatesóimért és nem is találkozunk többet, hiába nem vagyunk rosszban, de nem érdekelnek. Az pedig, hogy mi illem és mi nem az egy jó kérdés. Illem-e önmagadat kellemetlen helyzetbe hoznod, amikor azt nem akarod? Illem-e egyáltalán vele találkozni, ha zavar az alapos megvizsgálata? Senkinek sem kell megfelelned ez ügyben szerintem. Félsz hogy megharagszik?
2022. febr. 24. 11:51
 5/28 A kérdező kommentje:

Már volt nálunk, látta a házunkat. Egyedül jön.

Pont azért nem akarom, hogy átjöjjön, mert ahányszor nálunk járt, mindig bejárta az egész lakást, évek múlva is feltűnt neki, ha valami bútort, vagy háztartási gépet cseréltünk és egyből ment a kérdezősködés.

Esküszöm olyan, mintha lefényképezne mindent és mielőtt jön, átnézi a képeket.

2022. febr. 24. 11:53
 6/28 A kérdező kommentje:

Nincsenek titkaim és nem is fosok.

Egyszerűen utálom, ha valaki végig mászkálja a lakásom, benéz mindenhová, megjegyzéseket tesz.

Én még a tesóméknál se mászkálok be mindenhova és ha a tesómék jönnek, ők se járják be a lakást.

Azért se szeretem, ha nálunk mászkál az unokatesóm, mert 1 héten belül a fél rokonság tud mindent, még olyanokat is, amik nincsenek is.

2022. febr. 24. 11:57
 7/28 anonim ***** válasza:
68%
Ha erőlködik, hogy átmenjen, mondd neki, hogy Zsuzsikám, most mi következünk, te voltál nálunk utoljára. Már nem is nagyon emlékszem, mi, hogy van nálatok. És egy mosoly. Előtte anyudéknak szólni, hogy ők nehogy erőltessék az átmenetelt.
2022. febr. 24. 11:59
 8/28 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez jó ötlet.
2022. febr. 24. 12:05
 9/28 anonim ***** válasza:
7%
Ha ennyire derogál ilyen ártatlan kérdésekre válaszolnod, akkor szerintem te se menj át. Fölösleges.
2022. febr. 24. 12:06
 10/28 anonim ***** válasza:
0%
Én is kábé azonnal végigszemlélek mindent ott ahol vagyok, de azért is vagyok ott, hogy megtehessem. :D Persze azért a szekrénybe nem nézek be, csak maximum otthon. Szóval a pletykáktól félsz valójában, ami nem is igaz. Az, hogy kiderül az új mosógépetek márkája és az új hűtő mérete az akkora nagy baj? Végül is sok mindenről árulkodnak a tárgyak: Például a pazarlásról és egyéb feleslegességekről az Életviteletekben. Persze azt nem ő dönti el, hogy mi a fontos nektek, de félsz attól, hogy felnagyítja és az ő nézőpontjával a sírotokat majd megássa. Családi viszály, vagy rivalizálás volna?
2022. febr. 24. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!