Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Bunkóság ha nem hívom át...

Bunkóság ha nem hívom át magunkhoz?

Figyelt kérdés

Az unokatestvérem látogatóba jön édesanyámhoz.

Anyukámmal szomszédban lakunk, de inkább én mennék át amikor itt lesz az unokatesóm, minthogy áthívjam.

Amíg élt nagymamánk, évente 1-2 alkalommal találkoztunk. Azóta jóval ritkábban.

Igazából sosem álltunk közel egymáshoz, ő jóval idősebb is, mint én, a természetünk meg teljesen ellentettje egymásnak.

Ráadásul ő bejárja az egész lakást, végigszkennel mindent, egy dolog sem kerüli el a figyelmét és állandóan kérdez, mindent tudni akar.

Volt már nálunk és megkönnyebbülés volt amikor végre elment.

Ezért inkább átmegyek én anyukámhoz amikor itt van, minthogy az unokatesóm jöjjön át hozzánk (semmiképp nem tudom kikerülni a találkozást)

Szerintetek?

2022. febr. 24. 11:12
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. febr. 24. 12:41
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Kár, hogy az emberek jó része kémkedik és számító is egyben igaz? Akkor van miért fosnod; főleg akkor hogyha korrupt is vagy, de sosem késő megbánni a bűneidet. Jézust kérd és akkor elér.
2022. febr. 24. 12:44
 23/28 anonim ***** válasza:
81%

Anyádnak mond meg előre, hogy nem akarod, hogy Zsuzsi belépjen hozzátok, átmész hozzá, hogy meglegyen a látszat pofavizit ennyi. Ha Zsuzsi utalgat rá, hogy átmenne hozzád úgy kell csinálni, mintha nem hallanád. Ha telibe rákérdez akkor kérdezz vissza, hogy miért akar átjönni? És várd a választ. Legyen kínos csend. Talán hebeg-habog. Kérdezd meg, itt nem volt számára elég színvonalas az ellátás? Anyu csak ennyit tud. Ha ez sem, akkor ami már elhangzott, rendetlenség van, így nem szeretnéd vendégül látni, ezért jöttél át te is, hogy a vendéglátás színhelye ne a te házad legyen, ez szándékos volt.

Vagy: várod a lakberendezőt és egy csomó függönyanyag, drapéria, bútorszövet ki van teregetve, leülni sem lehet most sajnos.

Az nonszensz, hogy az otthonodban te hebegsz-habogsz a betolakodónak.

Egyébként nem az lenne a legnagyobb megváltás, ha megsértődne? Aki ilyen, annak a kedvében akarsz járni, meg annak is, aki kedves és jó hozzád? Ez furcsa nekem.

2022. febr. 24. 13:39
 24/28 anonim ***** válasza:
79%
Felesleges bármiről is hazudnia a lakberendezőről és bármiről is huszonhármas....szerintem. Hogyha nem bírod, akkor éreztesd és ne jópofizz.
2022. febr. 24. 13:45
 25/28 anonim ***** válasza:
88%
Sőt, hogyha annyira nem bírod, akkor minek vele találkozni? Menj el valamerre helyette és mond, hogy nem érsz rá.
2022. febr. 24. 13:50
 26/28 NTBS ***** válasza:
72%
Igen, menj át te. Viszont valamikor őt is meglátogathatnátok. Biztosan örülne.
2022. febr. 24. 16:18
 27/28 anonim ***** válasza:
Ird meg majd hogy sikerült.
2022. febr. 25. 04:40
 28/28 A kérdező kommentje:
Áttette nyárra a látogatást, mert beteg lett és kimegy a fiához Németországba kivizsgáltatni magát (ott is van tbje valahogy)
2022. ápr. 17. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!