Bunkóság ha nem hívom át magunkhoz?
Az unokatestvérem látogatóba jön édesanyámhoz.
Anyukámmal szomszédban lakunk, de inkább én mennék át amikor itt lesz az unokatesóm, minthogy áthívjam.
Amíg élt nagymamánk, évente 1-2 alkalommal találkoztunk. Azóta jóval ritkábban.
Igazából sosem álltunk közel egymáshoz, ő jóval idősebb is, mint én, a természetünk meg teljesen ellentettje egymásnak.
Ráadásul ő bejárja az egész lakást, végigszkennel mindent, egy dolog sem kerüli el a figyelmét és állandóan kérdez, mindent tudni akar.
Volt már nálunk és megkönnyebbülés volt amikor végre elment.
Ezért inkább átmegyek én anyukámhoz amikor itt van, minthogy az unokatesóm jöjjön át hozzánk (semmiképp nem tudom kikerülni a találkozást)
Szerintetek?
Tényleg nincs gyakorlatom benne, a többi rokonnal és a baráti körben nem mennek ezek, csak ez az unokatesóm ilyen.
Én nem szeretem azt se, ha valaki a hálószobánkba mászkál hívatlanul, meg azt se, ha új mosógépet lát nálunk, sec perc alatt eljut odáig, hogy mennyi most a fizetésünk.
Köszi a válaszokat!
Készülni fogok rá (lelkileg is) és nem fog érdekelni se az, ha megsértődik, se az, hogy miket mond a többi rokonnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!