Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Bunkóság ha nem hívom át...

Bunkóság ha nem hívom át magunkhoz?

Figyelt kérdés

Az unokatestvérem látogatóba jön édesanyámhoz.

Anyukámmal szomszédban lakunk, de inkább én mennék át amikor itt lesz az unokatesóm, minthogy áthívjam.

Amíg élt nagymamánk, évente 1-2 alkalommal találkoztunk. Azóta jóval ritkábban.

Igazából sosem álltunk közel egymáshoz, ő jóval idősebb is, mint én, a természetünk meg teljesen ellentettje egymásnak.

Ráadásul ő bejárja az egész lakást, végigszkennel mindent, egy dolog sem kerüli el a figyelmét és állandóan kérdez, mindent tudni akar.

Volt már nálunk és megkönnyebbülés volt amikor végre elment.

Ezért inkább átmegyek én anyukámhoz amikor itt van, minthogy az unokatesóm jöjjön át hozzánk (semmiképp nem tudom kikerülni a találkozást)

Szerintetek?

2022. febr. 24. 11:12
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Milyen ártatlan kérdésre?
2022. febr. 24. 12:10
 12/28 anonim ***** válasza:
83%
8, mivel látom, ebben nincs gyakorlatod, addig gyakorold napi szinten. Hogy ott már ne hebegjél, mert bár ő a pofátlan, attól még te érzed magad kellemetlenül. Csípőből kell mennie. Hajrá! :)
2022. febr. 24. 12:10
 13/28 anonim ***** válasza:
84%
Még annyi, a kötekedőkre nem kell ám reagálnod, válogasd ki azokat a válaszokat amik javadra válnak és használd. Az van a háttérben, hogy uncsitesód pofátlan te meg nem. A házadban, autódban, táskádban az leskelődhet akit te kérsz meg rá. Senki más. Ott jön a fapofa.
2022. febr. 24. 12:14
 14/28 A kérdező kommentje:

Tényleg nincs gyakorlatom benne, a többi rokonnal és a baráti körben nem mennek ezek, csak ez az unokatesóm ilyen.

Én nem szeretem azt se, ha valaki a hálószobánkba mászkál hívatlanul, meg azt se, ha új mosógépet lát nálunk, sec perc alatt eljut odáig, hogy mennyi most a fizetésünk.

2022. febr. 24. 12:15
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszi, csak valahogy ezek a pofátlanok és kötekedők mindig szinte védekezésre kényszerítenek.
2022. febr. 24. 12:18
 16/28 anonim ***** válasza:
13%
Ki volt pofátlan és miért? Én nem látok kötekedőt.
2022. febr. 24. 12:20
 17/28 anonim ***** válasza:
92%
Azért kell az ilyenek előtt zárva tartani az ajtót. Mikor kezdi a kellemetlenkedést, válts gyorsan. Zsuzsikám, te már a mosógépem márkáját is tudod, mesélj inkább magadról. Még van fél órám, utána nem érek rá, de szívesen tudnék kicsit többet rólad. Vagy bármi b.romságot, csak ne ő irányítson. Nem lesz egyszerű, de megoldod. Másként kell gondolkodnod mint ha intelligens emberrel lenne dolgod.
2022. febr. 24. 12:22
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
Nekem anyósom ilyen. És én is utálom ha átjön, egyszerűen nincs kedvem 10 perc alatt 20 tök fölösleges kérdésre válaszolnom a berendezési tárgyaimról, meg az egész vizslatása, mintha házkutatásra jönne a rendőr. Menj át te kérdező, nem fog megsértődni (de ha igen, engem az se érdekelne).
2022. febr. 24. 12:26
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Készülni fogok rá (lelkileg is) és nem fog érdekelni se az, ha megsértődik, se az, hogy miket mond a többi rokonnak.

2022. febr. 24. 12:36
 20/28 anonim ***** válasza:
87%
Drukkolunk neked, ügyes legyél!
2022. febr. 24. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!