Szerintetek melyik a nagyobb bunkóság?
És mit gondoltok milyen indok lehet elfogadható, ha a szülők kb 2 héttel a keresztelő előtt azt mondják a leendő keresztszülőknek, hogy bocsi de mégsem ti legyetek a keresztszülők, mikor a felkérés nagy csinnadrattával, cuki kis képecskék küldésével történt?
3. Keresztgyerekünk lett volna, udvariasságból a felkérést elfogadtuk, mert az apa a férjem jó barátja de sajnos kb évente 1x tudunk találkozni mert az ország túlfelében laknak. Közben úton a saját babánk is, 8 hónapos terhes vagyok, erre visszavonták a felkérést, hogy így legalább tudunk a sajátunkkal is foglalkozni, mert állítólag mikor felkértek minket még nem tudták hogy babát várunk.
Szerintem a mi babánk születése nem befolyásolta volna azt hogy évente párszor találkozzunk velük, hisz a másik két keresztgyerekünkkel is azért találkozunk, nyilván nem napi szinten de pár havonta azért igen.
Jogos hogy rosszul esett, hogy visszavonták a felkérést, vagy örüljek, hogy nem lesz még egy kötelezettség amit teljesíteni kell?
Szerintem nincs annál nagyobb bunkóság, ha valaki nem vallásos létére templomban majomkodik és mondjuk keresztelőt tart. És ha a keresztszülőt sem arra használja, amire való : a gyermek vallásosságra nevelésére.
Kinek nem inge nem veszi magára.
Egyébként én nem vagyok keresztény, nem is leszek soha, de nem is volt keresztelőm, hanem névadó ünnepség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!