Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért lett hirtelen ilyen...

Miért lett hirtelen ilyen lekezelő és bunkó a nagynéném?

Figyelt kérdés
Egész eddig azt hittem hogy jó a viszonyunk. Kb havonta 1x találkozunk, és szoktunk beszélgetni, együtt vásárolni, stb. Viszont mióta elkezdett lefogyni, teljesen megváltozott. Ma látogattam meg, és iszonyatosan lekezelő volt. Először abba kötött bele hogy egy barátom akivel nyaraltam biztos csak szexet akar, és én vagyok a hülye hogy nem veszem észre. Tapintatosan közöltem hogy Köszönöm a tippet, de nem vagyok rá vevő. De azért is folytatta, kb mintha egy 13 éves butuska kislány lennék. Hogy tereljem a témát, feldobtam azt hogy egy tárgyam nem sikerült, mire megkaptam hogy mert nem tanulok és elb*szom az életem. Mikor mondtam hogy jó akkor én megyek, közölte a világ összes lenézésével hogy "mész haza gépezni, mi?" majd folytatta hogy bezzeg ő már másfél hónapja nem ült géphez. A történethez hozzátartozik, a nyaralásra visszatérve, hogy ők sosem voltak a párjával külföldön nyaralni, és azon gondolkodtam hogy talán féltékeny lehet?

2022. júl. 5. 17:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%

Lehet a nyaralásra féltékeny vagy hogy fogysz!

Szerintem ne keresd egy darabig, majd észreveszi magát

2022. júl. 5. 17:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a koplalástól ingerlékennyé vált. Sokan úgy fogynak le gyorsan, hogy túl sok kalóriát vonnak el maguktól, amitől hajlamos ingerlékennyé, rosszkedvűvé válni az ember.
2022. júl. 5. 17:52
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is feltekeny. Most meg hogy lefogyott, lehet hogy o mar tobbnek gondolja magat, mint ami.
2022. júl. 5. 18:14
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Lefogyott egy pasiért, de nem kellett.
2022. júl. 5. 19:05
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Ne foglalkozz vele, hadd irigykedjen magában.
2022. júl. 5. 19:17
 6/14 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudjuk, hogy fogyott le, de simán lehet, hogy a koplalástól idegesebb, frusztráltabb lett. De persze lehet féltékenységből is.
2022. júl. 5. 19:18
 7/14 anonim ***** válasza:
11%
Vele nincs semmi gond. Te probalod azt hinni, hogy megvlatozott, mert zavar teged, hogy o letudott fogyni es hogy tudott valtoztatni az eleten, te meg nem tudsz a tieden es irigy vagy.
2022. júl. 5. 19:20
 8/14 A kérdező kommentje:
#10 ezt most légy szíves másold ki, és rakd be a kategória összes kérdése alá, ugyanis az egész kategória arról szól, hogy családtagokkal kapcsolatban kérnek tanácsot az emberek. De le merném fogadni egyébként hogy a leírást el sem olvastad, vagy legalábbis nem sikerült értelmezni, ugyanis írtam hogy neki is mondtam, hogy nem kérek a véleményéből és ennek ellenére folytatta, tehát az 1-es pontod itt már bukik is.
2022. júl. 5. 20:12
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell védni magad, mintha te soha semmiben nem hibáznál, de utálom az ilyen embereket mint te, akik azt hiszik, hogy nem tudnak hibázni.
2022. júl. 5. 20:17
 10/14 A kérdező kommentje:
De áruld már el hogy miben hibáztam? Átmentem hozzá, vittem neki ajándékot is mert megkért hogy vigyek neki szuvenírt, és azt kaptam hogy az egyik legjobb barátomnak csak szexre kellek, mert mi másért állna velem bárki is szóba, meg hogy elbaszom az életemet. Úgy, hogy mégcsak nem is kértem tőle tanácsot, vagy bármi, és kértem is hogy hagyja abba. És akkor én vagyok a hibás?
2022. júl. 5. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!