Normál családokban a rokonok nem érdeklik egymást, lenézően, lekezelően flegmáznak vagy ordibálnak egymással?
Nálunk ez van, de a normális családoknál szerintem nincs ennyi konfliktus. :/
Tudod, ha sok a gyerek, akkor az örökségen nagy a vita. Nálunk 4 testvér- 3 testvér - 8 unoka a generációs felosztás, az én nagypapám volt a leggazdagabb és a halála után most mindenki marakodik, de már az életében is, mert 2 lánya, 1 fia van, és a nagyival együtt egyetértettek abban, hogy a fiúgyereké kell legyen a vagyon nagy része. Csakhogy 15 éve mást sem csinál, minthogy elveri a pénzt ... de akinek a nevén volt 2 ingatlan meg földek, azt jogerősen támadni sem lehet semmivel. Úgyhogy ő jól járt, a többiek meg nem, de még neki áll feljebb, hogy ez sem elég.
Én csak unoka vagyok, de már nézni is utálom ezt, az az igazság.
A mi családunkban sajnos csak temetéseknél gyűlik össze az egész rokonság! Amúgy, van akit 22 éve nem is láttam!
Kis kölyök voltam még, mikor némelyik rokonomat utoljára láttam...
Sokáig nálunk is itt marrták egymást.Anyámnak 3 testvére is van,apámnak is 2..
Apám anyám testvéreit nem szívlelte (egyet kivéve),apám meg anyám rokonait.Bár! Anyám sose tett hangosan rossz megjegyzéseket,csak szimplán tudtuk mi a helyzet.Apám az meg..ott szidott mindenkit ahol lehetett.
Volt egy nagy vita,most végül egy ember van anyám családjában akit úgy mindenki utál (okkal,tényleg..) ő lett a közös gyűlölet pont ami össze hozott mindenki mást. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!