Szerintetek mennyire nem normális dolog ez? Unokatestvérem
azt írta nekem mivel nem beszéltünk évekig egymással
ezért nem hinném most kellene beszélnünk
Ezt neked kell tudnod, függ attól, hogy miért nem beszéltetek, és attól is, hogy most miért kerested meg.
2020. febr. 25. 21:09
2/11 anonim válasza:
mondjuk én sem akarnék veled beszélni, szerintem normális
2020. febr. 25. 21:33
3/11 anonim válasza:
Hát, ebből mi így sokat nem tudunk megállapítani. Lehet, hogy normális, attól függően, mióta és miért nem beszéltetek.
2020. febr. 25. 22:29
4/11 anonim válasza:
Ha oka van annak, hogy nem beszéltetek egymással, az az ok megszűnt? A reakcióból ítélve nem tűnik úgy, hogy feldolgoztátok volna.
Ha csak trehányság és nemtörődömség volt az oka a hosszú hallgatásnak, joggal várja el a másik, hogy te kezdeményezhettél volna?
Miért kerested most?
Ha akarsz tőle valamit, szerintem joggal nem akar veled szóba állni.
Ha hirtelen rádtörő lelkifurdalás az oka a mostani kapcsolatfelvételnek, nyilván írtál neki valami olyasmit, hogy sajnálod, hogy megszakadt kettőtök között a kapcsolat, ugye?
2020. febr. 25. 22:33
5/11 anonim válasza:
Valami szövegkörnyezet esetleg? Gondolom nem csak úgy rád írt ezzel a szöveggel.
2020. febr. 25. 22:45
6/11 anonim válasza:
Nos ha a saját példámat hozom, mivel régóta nem vagyok vele jóban és nem is beszélünk ebből kifolyólag én sem akarnék vele szóba állni.
2020. febr. 25. 23:23
7/11 anonim válasza:
Magyarán már idegenek vagytok egymásnak, és nincs kedve hozzád? Legalább nyíltan közölte.
2020. febr. 26. 01:19
8/11 anonim válasza:
Csak én nem tudom megfejteni?
2020. febr. 26. 02:05
9/11 anonim válasza:
Megpróbálom lefordítani:
Valószínüleg eddig nem volt köztük semmiféle kontaktus, a kérdezö most megkereste, hogy lépjenek kapcsolatba, az unokatestvér meg nem akarja.
Szerintem egyébként teljesen normális dolog részéröl, csak azért, mert közös ösötök volt, még nem kell tartani egymással a kapcsolatot, föleg, ha eddig sem volt semmi, és nincs semmi közös érdeklödési körötök.
2020. febr. 26. 07:23
10/11 anonim válasza:
Amikor bejött a faacebook (előtte meg az IWIW), akkor volt egy olyan jelenség, hogy 15-20 éve nem látott unokatestvérek jelölték egymást, kapcsolatba léptek, levelezni kezdtek. Aztán ez úgy le is csengett, ahogy elkezdődött. Mert úgy, ahogy előtte nem volt miért tartani a kapcsolatot, ugyanúgy most sincs miért levelezni. Szerintem unokatesód nem akar ebbe energiát, időt fektetni. Ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!