Miért lett hirtelen ilyen lekezelő és bunkó a nagynéném?
12-es te jol vagy, hogy ilyen gondolatokat gyartasz a fejedben? 😂 Komolyan nem ertem, honnan jonnek ilyenek valakitol, konkretan semmit nem tudsz a korulmenyekrol, csak annyit amennyit leirt, te meg kitalalsz meg hozza. Orulet xd
Magadbol indulsz ki vagy mi? 😃
#11 Kérdező!
"De áruld már el hogy miben hibáztam?"
Ott semmiben nem hibáztál, itt hibázol, hogy egy ilyen kreténnek, mint a mittudoménhányas válaszoló, leállsz magyarázkodni!
Ignoráld, nullázd, tojd le!
Én is lefogytam vagy 30 kg-ot és a legjobb barátnőm azt mondta, hogy "Sokkal aranyosabb voltál, amikor duci voltál, most már félni kell tőled!"
Ezen elgondolkoztam és visszafogtam magam - több-kevesebb sikerrel - de tényleg örökké ingerült voltam. A fene tudja miért, talán a cukorháztartáshoz van köze.
Gondolom kövérként az egyetlen öröme a zabálás volt, ha sikerült fogynia, akkor ez oda lett.
Plusz a kalória/szénhidrát/vitamin hiány is ingerlékenyebbé teheti.
Valamint amit én észrevettem, hogy aki lefogy azt hiszi annyival jobb nő lett, hogy neki alfa pasi jár. :D
Valószínű nem érti, hogy miért nem kell továbbra sem a neki tetsző paliknak és ez frusztrálja, plusz féltékeny a te pasis sikeredre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!