Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért lett hirtelen ilyen...

Miért lett hirtelen ilyen lekezelő és bunkó a nagynéném?

Figyelt kérdés
Egész eddig azt hittem hogy jó a viszonyunk. Kb havonta 1x találkozunk, és szoktunk beszélgetni, együtt vásárolni, stb. Viszont mióta elkezdett lefogyni, teljesen megváltozott. Ma látogattam meg, és iszonyatosan lekezelő volt. Először abba kötött bele hogy egy barátom akivel nyaraltam biztos csak szexet akar, és én vagyok a hülye hogy nem veszem észre. Tapintatosan közöltem hogy Köszönöm a tippet, de nem vagyok rá vevő. De azért is folytatta, kb mintha egy 13 éves butuska kislány lennék. Hogy tereljem a témát, feldobtam azt hogy egy tárgyam nem sikerült, mire megkaptam hogy mert nem tanulok és elb*szom az életem. Mikor mondtam hogy jó akkor én megyek, közölte a világ összes lenézésével hogy "mész haza gépezni, mi?" majd folytatta hogy bezzeg ő már másfél hónapja nem ült géphez. A történethez hozzátartozik, a nyaralásra visszatérve, hogy ők sosem voltak a párjával külföldön nyaralni, és azon gondolkodtam hogy talán féltékeny lehet?

2022. júl. 5. 17:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8%
És mivel tudod bizonyítani hogy ez így volt és nem tetted a fejed, ő meg megkért hogy abba te meg bosszúból itt ócsároltatod ahelyett hogy lenne benned annyi gerinc hogy szemébe nézz?
2022. júl. 5. 20:27
 12/14 anonim ***** válasza:
98%

12-es te jol vagy, hogy ilyen gondolatokat gyartasz a fejedben? 😂 Komolyan nem ertem, honnan jonnek ilyenek valakitol, konkretan semmit nem tudsz a korulmenyekrol, csak annyit amennyit leirt, te meg kitalalsz meg hozza. Orulet xd

Magadbol indulsz ki vagy mi? 😃

2022. júl. 5. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:
93%

#11 Kérdező!

"De áruld már el hogy miben hibáztam?"

Ott semmiben nem hibáztál, itt hibázol, hogy egy ilyen kreténnek, mint a mittudoménhányas válaszoló, leállsz magyarázkodni!

Ignoráld, nullázd, tojd le!

Én is lefogytam vagy 30 kg-ot és a legjobb barátnőm azt mondta, hogy "Sokkal aranyosabb voltál, amikor duci voltál, most már félni kell tőled!"

Ezen elgondolkoztam és visszafogtam magam - több-kevesebb sikerrel - de tényleg örökké ingerült voltam. A fene tudja miért, talán a cukorháztartáshoz van köze.

2022. júl. 5. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:
13%

Gondolom kövérként az egyetlen öröme a zabálás volt, ha sikerült fogynia, akkor ez oda lett.

Plusz a kalória/szénhidrát/vitamin hiány is ingerlékenyebbé teheti.

Valamint amit én észrevettem, hogy aki lefogy azt hiszi annyival jobb nő lett, hogy neki alfa pasi jár. :D

Valószínű nem érti, hogy miért nem kell továbbra sem a neki tetsző paliknak és ez frusztrálja, plusz féltékeny a te pasis sikeredre.

2022. júl. 6. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!