Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nagyon nagy bunkóság ha nem...

Nagyon nagy bunkóság ha nem látogatom meg a kórházba került rokonomat?

Figyelt kérdés

Nincs rám szorulva a párja ellátja mindennel, csak udvariassági látogatás lenne.

Ptsdm van és rosszul vagyok a kórházaktól, meg alig alszom mostanában és a munkám is alig tudom ellátni annyira kész vagyok.

Egyébként nagyon szeretem az illetőt és aggódom is érte meg érdeklődöm minden nap telefonon a hogyléte felől nála is meg a párjánál is.

2022. aug. 11. 10:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Látogasd meg akkor, ha hazament, ha ennyire problémás a helyzet.
2022. aug. 11. 11:07
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha tudsz beszélni az illetővel, és ő ismeri a helyzetedet, meg tudjátok beszélni, hogy ne haragudjon meg érte. És ha őt nem zavarja, megérti, akkor másnak meg nincs igazán beleszólása. Szerintem ilyen körülmények közt nem bunkóság. Törődsz vele úgy, amennyire ezt a te állapotod és helyzeted megengedi. Én megérteném.
2022. aug. 11. 11:11
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek.

Vagy mondd el ezt nekik is: néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.

Esetleg küldj virágot/csokit/bármit, aminek örülne neki a párján keresztül esetleg egy üdvözlőlappal, melyben jobbulást kívánsz.

2022. aug. 11. 11:12
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha telefonon beszéltek, nem értem mi a probléma. Érdeklődsz, az a lényeg, nem az hogy személyesen-e.
2022. aug. 11. 11:20
 5/22 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ, hogy ki az a rokon. Ha közeli és egyébként jól esne neki a látogatás, akkor nem szép tőled. Az állapotától is függ. Ha valami súlyos, és esélyes, hogy nem biztos, hogy látom többet, akkor mennék mindenképpen.

Viszont van olyan, aki meg nem szereti a látogatókat, pl. nem akarja, hogy úgy lássák.

De te ismered, te tudod, hogy ő milyen, minek örülne.

2022. aug. 11. 11:25
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha most láthatod őt utoljára esetleg és közeli rokon, akkor le kellene győznöd a félelmeid, mert bánni fogod. Ha már gyógyul, akkor ráér otthon meglátogatni, beszéld meg vele.
2022. aug. 11. 11:30
 7/22 A kérdező kommentje:

Nem most láthatom utojára.

Megkérdeztem nincs e szüksége rá, hogy bevigyek neki valamit. Azt mondta nincs. Megharagudni nem fog de azért tudom, hogy örülne a látogatásnak csak nem mondja mert tudja (bár nem érti) hogy milyen életképtelen vagyok az utóbbi időben. :(

2022. aug. 11. 11:39
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha örülne, akkor bemennék hozzá.

Én se szeretek kórházba menni, már attól a fura szagtól is rosszul vagyok. Most nekem is kórházban van egy nagyon közeli barátom. Megyek hozzá, mert kérte is, hogy menjek. Szívesen látom, de utálok oda járni, a közlekedés, parkolás meg kész horror ott. De utólag mindig örülök, hogy bementem hozzá, mert látom rajta, hogy mennyire örül.

2022. aug. 11. 11:42
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

Én rendszerint komoly betegséggel, esetleg operációval kerülök kórházba és bevallom, hogy ilyen esetben inkább idegesítenek a látogatók, mint örömöt jelentenének. Az jól esik - állapotomtól függően - ha a hozzám közelállókkal beszélek pár percre telefonon, de ezzel kész is.

Persze eddig még nem haldokoltam, nem tudom az milyen helyzet lenne.

(Virágot nem engednek már nagyon régóta kórházba)

Majd meglátogatod Kérdező otthon, addig teljesen jó a telefon.

2022. aug. 11. 11:46
 10/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, nekem ezek a kötelező kórházi látogatások mindig annyira kínosak, megy a csevej a semmiről, ha én kórházba kerülnék valamiért azon túl, hogy behozzák a cuccokat és elmesélik mi újság otthon fárasztana ha betegen órákat kellene a látogatókkal diskurálni.
2022. aug. 11. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!