Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Bunkóság nem visszahívni az...

Bunkóság nem visszahívni az időrabló rokont?

Figyelt kérdés

Vagy egy távoli rokonom, akivel egy időben tartottuk a kapcsolatot. Három fia van, mindegyikkel rosszban van, engem szokott néha felhívni. Viszont iszonyú sokat beszél, végeláthatatlanul csak mondja, mondja.. nem is kérdezi, hogy velünk mi van, csak darálja a telefonban a saját dolgát, ami engem nem érdekel...

Ha mondom neki, hogy most már mennem kell, akkor is folytatja.

A gond az hogy dolgozom, van két gyerekem, nem érek rá.

Keresett telefonon, nem vettem fel mert dolgozom.

Bunkóság, ha nem hívom vissza?

Vagy attól talán észreveszi magát?

2022. jan. 31. 15:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
99%

Detto ugyanez.

Ha újra keres, és épp ráérek, felveszem.

Semmi lelkiismeret-furdalás.

2022. jan. 31. 15:30
 2/26 anonim ***** válasza:
76%
Ha valaki akar TÖLEM valamit, akkor majd felhín Ö MAGA!
2022. jan. 31. 15:35
 3/26 anonim ***** válasza:
99%
Dolgozol, van két gyereked, és további másból is áll az élet. Van mit csinálod. Észrevenni nem fogja magát, maximum téged fog bunkónak gondolni, ha nem az jut eszébe, hogy problémád van vagy elfoglalt vagy. A "most már mennem kell" után egy normális ember megérti, hogy neked menned kell, nem folytatja tovább, maximum egy hosszú mondat vagy elhadar gyorsan valamit, ha olyan nagyon fontos dolog, ő is tudja, hogy ezzel a beszélgetés ponthoz érkezett.
2022. jan. 31. 15:39
 4/26 anonim ***** válasza:
99%
nehogy visszahivd. o akar toled valamit, hivjon o. ne legyen lelkiismeret furdalasod, ez a rokon valszeg egy energiavampir, es te vagy az egyetlen akit le tud szivni (irtad hogy a gyerekeivel nincs jo viszonyban)
2022. jan. 31. 15:44
 5/26 anonim ***** válasza:
97%
Ha reklamál, mondd meg neki kedves, udvarias hangon, hogy láttad, hogy hív, de nagyon elfoglalt vagy és nem fért bele az idődbe, mivel tudod, hogy nagyon szeret sokat beszélni.
2022. jan. 31. 15:47
 6/26 anonim ***** válasza:
94%
Ha épp ráérsz, beszélj vele pár percet, aztán mondjad neki, hogy le kell tenned, mert fontos hívásod van. Ha tovább beszél, nyomd ki. Ha pedig olyankor hív, mikor nem érsz rá, ne vedd fel és ne hívd vissza.
2022. jan. 31. 15:49
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
Nem nem visszahívni bunkóság, hanem téged feltartani az. Eszedbe ne jusson visszahívni!
2022. jan. 31. 15:55
 8/26 anonim ***** válasza:
98%
Ugyanígy vagyok egy volt kolléganővel. Én újabban nem szoktam felvenni.
2022. jan. 31. 16:09
 9/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Van egy feleségem, két kisgyerekem, egy munakhelyem, mellette külön munka, egész egyszerűen nem érek rá 15-30 perce.

Mert közben jön valaki, csinálok valamit (munkahely), vezetek hazafelé, segítek leckét írni, kikérdezem az angolt, főzöm a tejbegrízt, sütöm a palacsintát.. ja, most még az anyósomat viszem orvoshoz, intézni a csípőprotézis-műtétet..

Egy kollégámnak meséltem ezt a szitut, ő mondta: "A TE IDŐD MÁSNAK SOHA NEM DRÁGA!"

De legalább azzal kezdené hogy megkérdezi, mi van velünk. De nem, az nem érdekli, csak nyomja, nyomj, nyomja.. hogy majd a régi UPC kábelen fogja a kaputelefont bevezetni.

Oké, tök jó, de mit kezdjek ezzel??

Mondjam el én is, hogy milyen téligumit vettem?

(Nem tudom elmondani, mert nem jutom szóhoz. :-)

2022. jan. 31. 16:14
 10/26 anonim ***** válasza:
98%
#9 van egy ilyen neni a szomszedban. az osszes gyereke es az o csaladjaik messze elnek. alig szol hozza valaki a mindennapokban. raakaszkodott anyamra. es ugyanezeket a semmilyen dolgokat daralja neki. hogy mar megint milyen tok erdektelen dolgokt hallott a radioban, a 10. szomszednal is biztos mi tortenik mar megint, latott egy idegen autot az utcaban. semmi mas nincs az eleteben ami erdekes lenne, az osszes energiajat igy vezeti le. anyam turte par evig, aztan elege lett.
2022. jan. 31. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!