Bunkóság nem visszahívni az időrabló rokont?
Vagy egy távoli rokonom, akivel egy időben tartottuk a kapcsolatot. Három fia van, mindegyikkel rosszban van, engem szokott néha felhívni. Viszont iszonyú sokat beszél, végeláthatatlanul csak mondja, mondja.. nem is kérdezi, hogy velünk mi van, csak darálja a telefonban a saját dolgát, ami engem nem érdekel...
Ha mondom neki, hogy most már mennem kell, akkor is folytatja.
A gond az hogy dolgozom, van két gyerekem, nem érek rá.
Keresett telefonon, nem vettem fel mert dolgozom.
Bunkóság, ha nem hívom vissza?
Vagy attól talán észreveszi magát?
Detto ugyanez.
Ha újra keres, és épp ráérek, felveszem.
Semmi lelkiismeret-furdalás.
Köszönöm a válaszokat!
Van egy feleségem, két kisgyerekem, egy munakhelyem, mellette külön munka, egész egyszerűen nem érek rá 15-30 perce.
Mert közben jön valaki, csinálok valamit (munkahely), vezetek hazafelé, segítek leckét írni, kikérdezem az angolt, főzöm a tejbegrízt, sütöm a palacsintát.. ja, most még az anyósomat viszem orvoshoz, intézni a csípőprotézis-műtétet..
Egy kollégámnak meséltem ezt a szitut, ő mondta: "A TE IDŐD MÁSNAK SOHA NEM DRÁGA!"
De legalább azzal kezdené hogy megkérdezi, mi van velünk. De nem, az nem érdekli, csak nyomja, nyomj, nyomja.. hogy majd a régi UPC kábelen fogja a kaputelefont bevezetni.
Oké, tök jó, de mit kezdjek ezzel??
Mondjam el én is, hogy milyen téligumit vettem?
(Nem tudom elmondani, mert nem jutom szóhoz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!