Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Bunkóság nem visszahívni az...

Bunkóság nem visszahívni az időrabló rokont?

Figyelt kérdés

Vagy egy távoli rokonom, akivel egy időben tartottuk a kapcsolatot. Három fia van, mindegyikkel rosszban van, engem szokott néha felhívni. Viszont iszonyú sokat beszél, végeláthatatlanul csak mondja, mondja.. nem is kérdezi, hogy velünk mi van, csak darálja a telefonban a saját dolgát, ami engem nem érdekel...

Ha mondom neki, hogy most már mennem kell, akkor is folytatja.

A gond az hogy dolgozom, van két gyerekem, nem érek rá.

Keresett telefonon, nem vettem fel mert dolgozom.

Bunkóság, ha nem hívom vissza?

Vagy attól talán észreveszi magát?

2022. jan. 31. 15:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
Minket győzködsz? Nem veszed fel a telefont. Ennyi.
2022. jan. 31. 16:19
 12/26 A kérdező kommentje:
10-es: És mit csinált Anyukád, amikor elege lett?
2022. jan. 31. 16:21
 13/26 anonim ***** válasza:
98%
egyszeruen megszakitotta a kapcsolatot. o nem kereste tobbet, ha a neni kereste ot, par mondattal lerazta, nem fogadott el tole semmit, nem cserebereltek (regebben a neni adott nekunk tojast amiert cserebe anyukam bevasarolt neki). egy ido utan a neni vette a lapot es minden szarnak elmondta anyamat a hata mogott.
2022. jan. 31. 16:24
 14/26 anonim ***** válasza:
98%
Nem bunkóság. Elegen elátámasztották már, ne legyen lelkiismeret furdalásod emiatt. :)
2022. jan. 31. 16:25
 15/26 anonim ***** válasza:
73%

Nem bunkóság, max ha találkoznál vele és számonkéri, megmondodd, hogy elfelejtetted.

Egyébként viccnek jó lenne ha kihangosítanád, és oda raknád a TV-hez, hogy az "beszéljen" vele.

2022. jan. 31. 16:29
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
15: Vagy ha van egy másik ilyen ember akkor két telefont összerakni és beszéljenek egymással :D :D :D
2022. jan. 31. 16:31
 17/26 anonim ***** válasza:
98%

Van egy ismerősöm, aki hasonló, mondjuk ő már megtanulta észrevenni magát, legalábbis velem szemben.

Ha hív és felveszem, legtöbbször azt mondom, hogy öt percem van, mert ilyen és ilyen dolgom van, úgyhogy gyorsan mondd. Persze van, amikor az öt perc után is emlékeztetnem kell, hogy oké, most már mennem kell. Érti. De ha nem mondom, hogy sietek, akkor képes fél órát vagy többet is beszélne számomra teljesen érdektelen dolgokról. Ilyen típus. Aki nem tanulja meg észrevenni magát, azzal jobb minimalizálni a kapcsolatot.

2022. jan. 31. 16:45
 18/26 anonim ***** válasza:
98%
Én letiltottam minden ilyen rokonomat. Szórakozzanak mással. Természetesen figyelmeztetések után. Nem érdekelte őket, ugyanaz ment tovább. Hoppá, szám letiltása. :) ilyen egyszerű kérdező. Ezek csak kapni szeretnek, adni semmit.
2022. jan. 31. 16:48
 19/26 anonim ***** válasza:
96%
16-os XDD ezt már próbáltam. borzalmasan idegesítő rokont beszéltettem egy másik idegesítő rokonnal. 3 órát beszéltek :D végül összevesztek és egyik sem hívott XD problem solved
2022. jan. 31. 16:49
 20/26 anonim ***** válasza:
85%

Az ilyeneket én csakis wifiről és Messegeren/Viberen/WhatsAppon hívnám, vagy valami nagyon korlátlan, nagyon kedvezményes, nagyon nyomott árú (esetleg flottás) csomagból, úgy, hogy az illető, akinek a számáról hívod, utána részletes, tételes hívásrészletezőt kér, és neki fizeted ki az árát. (de ez utóbbi nyilván csak ilyen csomagra vonatkozik).

Az, hogy pénzért nem hívnám fel, az tuti, ahogyan az is, hogy csakis hétvégén hívnám fel (én csak akkor érek rá), és akkor is olyankor, amikor ÉN ráérek, és akkor is max. 1 órát engednék neki anekdotázni (prímán méri az időt a telefon saját, beépített számlálója), utána közölném, hogy Dezső/Gizi most találkozóm van Rezsővel/Micivel, ne haragudj, mennem kell. Majd folytatjuk. (Ez úgy havonta 1x beleférne, az alatt a főbb aktuális nyavalyákat, sirámokat el lehet rebegni, a többi meg totálisan felesleges locsogás...)

Arra találjon egy időmilliomos, sőt időmilliárdos nyugdíjas barátnőt!(Avagy ha nyugdíjas leszek - jelen szabályok szerint sacc per kábé 25 esztendő múlva - és még él, akkor majd - becsszó! - végighallgatom. Addig dolgozó ember vagyok, az időm méregdrága, locsogásra-fecsegésre, tere-fere csevejre keressen mást!)

2022. jan. 31. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!