Hívtak àllàs ügyben viszont nem voltam telefon közelben kaptam emailt azért tudom. Sajnos màr pàr napja volt érdemes visszahívni vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Pàr évvel ezelőtt komoly szorongàs alakult ki nàlam emiatt sajnos halogatàs is jött vele. Tavaly óta egész jól kezelem ezt a szorongàst és volt is munkahelyem azóta pénztàrosként dolgoztam nagyon megtetszett volt munka bőven nem volt megàllàs és volt stresszes rész is, de megoldottam őket ,viszont a főnök nem tartotta magàt a megbeszéltekhez ezért végül otthagytam a helyet annak màr 2 hónapja és màr megint úgy érzem hogy nem tudok a dolgokon felülkerekedni. Természetesen keresek àllàst, de amikor jön a megkeresés akkor jön a lefagyàs és a negatív gondolatok ràadàsul le is betegedtem pàr napja,otthon is vannak problémàk , valami a hangulatommal is van és egyszerűen úgy érzem nem tudok egy fikarcnyi lelkesedést kicsikarni magamból. Pedig a legútobbi helyen ràjöttem , hogy milyen talpraesett vagyok a jelenlegi ahonann hívtak 1 műszakos összeszerelői àllàs viszont valamilyen szinten úgy érzem ennél én többre lennénk hívatott, de régen nem voltam ilyen jött egy lehetőség én mindig mentem interjú volt vagy próbameló.2021. nov. 16. 15:00
1/1 anonim válasza:
Hívd vissza nyugodtan, akár holnap reggel rögtön. Nincs mit vesztened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!