Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Bunkóság nem visszahívni az...

Bunkóság nem visszahívni az időrabló rokont?

Figyelt kérdés

Vagy egy távoli rokonom, akivel egy időben tartottuk a kapcsolatot. Három fia van, mindegyikkel rosszban van, engem szokott néha felhívni. Viszont iszonyú sokat beszél, végeláthatatlanul csak mondja, mondja.. nem is kérdezi, hogy velünk mi van, csak darálja a telefonban a saját dolgát, ami engem nem érdekel...

Ha mondom neki, hogy most már mennem kell, akkor is folytatja.

A gond az hogy dolgozom, van két gyerekem, nem érek rá.

Keresett telefonon, nem vettem fel mert dolgozom.

Bunkóság, ha nem hívom vissza?

Vagy attól talán észreveszi magát?

2022. jan. 31. 15:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Simán ráteszem a telefont:

"Mennem kell, szia! -és ezzel ki is nyomom.

2022. jan. 31. 21:03
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Majd hív ha akar.
2022. jan. 31. 22:20
 23/26 anonim ***** válasza:
97%
Nem bunkóság, egyébként meg sose érdekeljen, más mit gondol rólad.
2022. febr. 1. 09:27
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Saját magát sem veszi észre :D

Akkor szerinted bunkóságnak tartja? :D

2022. febr. 3. 00:46
 25/26 A kérdező kommentje:

24-es: Igen, saját magát nem veszi észre (hogy felhív, meg sem kérdezi hogy velünk mi van, csak elkezdi darálni hogy ő mekkora nagy ász, és hiába mondom hogy már le kell tennem csak folytatja), de ha én nem hívom vissza, akkor én leszek a sz.ar alak, aki nem hívja vissza.

Viszont a véleményeteket olvasva és megfogadva nem hívtam vissza. :)

2022. febr. 4. 12:04
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Az nem érdekes, hogy "te leszel a szar alak", azt csak ő mondja a saját érdekében, a valóságban nem igaz. Ne hagyd, hogy mérgező emberek leuraljanak. A saját életedet kell élned.
2022. febr. 4. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!