Mennyire sűrűn fordul elő a való életben, hogy valakit visszahívnak egy volt munkahelyére?
Velem eddig 4 esetben 2-szer fordult elő, hogy visszavártak, a legutóbbinál még a nagyfőnök is keresett telefonon többször, hogy milyen feltételekkel mennék vissza.
De nem megyek, mert oka volt, hogy váltottam.
Velem 3x fordult elő,egyik esetben könyörögtek személyesen is hogy menjek vissza akár 4x-es fizuért mert különben becsődölnek (be is csődöltek), természetesen nem mentem vissza egyik helyre sem.
Amúgy az ilyen visszahívogatással iszonyatosan vigyázni kell, könnyen előfordulhat hogy megakarnak szívatni.
Kiléptem és elég balhés volt a távozás mert nem akartak kifizetni.
Érveltem kifizettek.
Vállalkozást alapítottam ami működik fejlődik.
A távozás után 1,5 évvel felhívtak hogy dolgoznék e nekik?
Természetesen nem mert ez csapda is lehet,másfelöl tényleg nincs a munkájukra szükségem.
Egyébbként engem jól megfizettek azon a helyen egy rossz szavam nem lehet a volt főnökömre.(kivéve amikor felmondtam)
Hogy tudnak megszívatni?
Arra gondolsz, hogy felmondasz az új helyeden és mégsem vesznek vissza vagy rögtön kirúgnak?
Vagy megtartanak, csak nem fogod jól érezni magad?
Mindkettő benne van a pakliban, de még akár olyan kártérítéssel járó (mármint amit a visszahívott munkás fizet) balhéba is belevonhatnak amiben akár milliókat kell később kifizetni.
Igazából a visszahívó munkáltató fantáziáján/tudásán múlik a dolog hogy hogy szívat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!