Olyan létezik,hogy valakit kirúgnak egy munkahelyről azzal az indokkal,hogy rosszul dolgozik,majd pár héttel később visszahívják dolgozni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 16:33
4/11 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak, én is borsodi vagyok, és ilyen helyeken ez így megy.
Mondjuk a Jabil az pont Tiszaújváros.
Sőt még rengeteg gyárban is így van.
5/11 anonim válasza:
Én kérdeztem, hogy az első miskolci-e, én is az vagyok :D
Nálunk legendás a két hely a heti/havi visszahívásról.
6/11 anonim válasza:
A joysont ki is felejtettem. 😁
#1 Vagyok
8/11 anonim válasza:
Attol függ mennyire kell a munkaero. Ha nem talalnak jobbat mondjuk par hétig akkor elofordul hogy hívni fognak.
9/11 anonim válasza:
miskolci vagyok, a város élhetetlen sajnos,tele cigókkal
10/11 anonim válasza:
Ehhez kell vastag bőr!
Ha ennyire nincs jelentkező, hogya "szar dolgozót" kell visszahivni, talán jobban tennék, ha visszavennének azgyerek arcukból.De amugy is, ki az a marha, aki ezek után visszamegy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!