Mennyire sűrűn fordul elő a való életben, hogy valakit visszahívnak egy volt munkahelyére?
Figyelt kérdés
én eddig élő példát nem ismertem rá, itt olvasgatok erről néha...2022. jan. 12. 10:18
12/15 anonim válasza:
Nem olyan rég velem történt meg.
Sok-sok éve "rendes létszámleépítés" címszóval küldtek el.
Nyáron megkerestek, nem mennék-e vissza.
Nos, 17 éve építettek le. Azóta is ugyanott dolgozom, ahová a kirúgáskor jelentkeztem.
Mondom, rendben, de hát akkor többet kell virítani, mint a mostani hely.
És rákérdeztek, mik az igényeim.
Hát, mondom, jelenleg 5/2-ben dolgozom, minden este a saját ágyamban alszom itthon. Egy hónapra előre, velem egyeztetett beosztással, ha pluszban hívnak be, akkor aznap dupla pénz.
És így keresek havi 420-460 nettót.
Szóval csak ettől többért, azaz ha alsó hangon az 5 kiló megvan, ugyanígy 5/2, stb...
"Majd hívunk" volt a válasz. Azóta is hívnak. :D
13/15 anonim válasza:
A családomból kettő példát is tudnék mondani (apáét és egyik unokatestvéremét), mindkettő tavalyi eset.
14/15 anonim válasza:
Egy kollégám aki 10-15 éve itt dolgozik már kétszer is elment más munkahelyre dolgozni de nem vált be és mindkétszer visszajött ide
15/15 anonim válasza:
Velem egyszer fordult elő, de nemet mondtam, mert nem hiszek abban, hogy visszafele tekintsünk. Úgyis csak ideig-óráig maradtam volna. Inkább munkanélkül maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!