Kivel élsz,és kikkel ,hányszor szoktatok összejárni,mindenkit beleértve?
férjemmel és fiammal élek.
anyám németből 3 havonta jön haza
férjem mamájához 3 havonta megyünk,
nővéréékhez évente kétszer
kuzinomékhoz és gyerekeihez évi kétszer
ők nem járnak,ide csak haverok (család gyerekkel ) évi 3-szor,szilveszter és nyáron strand vagy nyaralás
németből 5 haver évente egyszer nyáron..(egy hétvégén)
és ennyi szóval elég ritka.
Egyedül élek már sajnos, mert a testvéreimen kívül minden szülőm, nagyszülőm elhunyt.
A legjobb barátommal - meg olykor a barátnőjével is hárman - szervezünk közös programokat. Nyáron strandolás, grillezés, bogrács, kirándulás.
Ha bejön a hideg, akkor mozi, otthoni filmezés, iszogatás.
Meg vannak úgymond "karácsonyi" haverjaim, akikkel már 2. éve Karácsonykor összejövünk egyikőnknél, ahol beszélgetünk, iszunk, bulizunk. Egyébként Messengeren néha - néha írogatunk a közös csoportunkba.
Vannak még a "bulizós" haverjaim, akik szinte mindig ráérnek egy jó szórakozóhelyi bulira! Velük csak akkor szoktam találkozni, egyébként nem. Ők tényleg csak bulizni jók! Annyira nem állunk közel egymáshoz egyikőjükkel sem.
A két fiammal élek, a párom külföldi, őt oda köti a munkája, engem meg ide, az ő ideje rugalmasabb valamivel, ezért ő jön többször ide, időnként én/mi hozzá. A fiaim kb 60/40 százalékban velem/apukájukkal vannak (ő elég közel lakik, a gyerekek meg már nem annyira kicsik).
Szüleimmel kb havi egyszer járunk össze, telefonon sokkal gyakrabban beszélünk.
Legjobb barátnőmmel szerintem minden héten találkozunk, ha itthon vagyok, távolabbi barátokkal a totál eltérő időbeosztások miatt talán évente kétszer, de sokszor beszélünk telefonon.
A párommal élek, a rokonokat kb félévente 1x látjuk (többször, ha ők is veszik a fáradtságot és kiutaznak - nem szoktak).
Csetelünk meg üzenetben tartjuk a kapcsolatot. Nekem így jó, nem szoros a viszony - jó okkal.
Férjemmel és 3 éves fiunkkal élek közös saját lakásban, Budapesten.
Párom szülei a Dunakanyarban laknak, havi egy látogatás fér bele. (Párom szülei, nagyszülei, 2 unokatesója, gyerekkori barátai, a gyerek keresztapja)
Az én szüleim kicsit messzebb, Szekszárd vonzáskörzetében élnek, oda is egyszer jutunk le havi szinten.
Tesvérem, a legtöbb barátom, unokatesók és távolabbi rokonok zöme külföldön él, többen már családostul.
Velük évente 2x találkozunk hosszas szervezést követően
(Nyár, Karácsony)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!