Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kivel élsz,és kikkel ,hányszor...

Kivel élsz,és kikkel ,hányszor szoktatok összejárni,mindenkit beleértve?

Figyelt kérdés

férjemmel és fiammal élek.

anyám németből 3 havonta jön haza

férjem mamájához 3 havonta megyünk,

nővéréékhez évente kétszer

kuzinomékhoz és gyerekeihez évi kétszer

ők nem járnak,ide csak haverok (család gyerekkel ) évi 3-szor,szilveszter és nyáron strand vagy nyaralás

németből 5 haver évente egyszer nyáron..(egy hétvégén)

és ennyi szóval elég ritka.

2022. aug. 4. 13:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

Egyedül élek már sajnos, mert a testvéreimen kívül minden szülőm, nagyszülőm elhunyt.

A legjobb barátommal - meg olykor a barátnőjével is hárman - szervezünk közös programokat. Nyáron strandolás, grillezés, bogrács, kirándulás.

Ha bejön a hideg, akkor mozi, otthoni filmezés, iszogatás.

Meg vannak úgymond "karácsonyi" haverjaim, akikkel már 2. éve Karácsonykor összejövünk egyikőnknél, ahol beszélgetünk, iszunk, bulizunk. Egyébként Messengeren néha - néha írogatunk a közös csoportunkba.

Vannak még a "bulizós" haverjaim, akik szinte mindig ráérnek egy jó szórakozóhelyi bulira! Velük csak akkor szoktam találkozni, egyébként nem. Ők tényleg csak bulizni jók! Annyira nem állunk közel egymáshoz egyikőjükkel sem.

2022. aug. 4. 18:29
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

A két fiammal élek, a párom külföldi, őt oda köti a munkája, engem meg ide, az ő ideje rugalmasabb valamivel, ezért ő jön többször ide, időnként én/mi hozzá. A fiaim kb 60/40 százalékban velem/apukájukkal vannak (ő elég közel lakik, a gyerekek meg már nem annyira kicsik).

Szüleimmel kb havi egyszer járunk össze, telefonon sokkal gyakrabban beszélünk.

Legjobb barátnőmmel szerintem minden héten találkozunk, ha itthon vagyok, távolabbi barátokkal a totál eltérő időbeosztások miatt talán évente kétszer, de sokszor beszélünk telefonon.

2022. aug. 4. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A párommal élek, a rokonokat kb félévente 1x látjuk (többször, ha ők is veszik a fáradtságot és kiutaznak - nem szoktak).

Csetelünk meg üzenetben tartjuk a kapcsolatot. Nekem így jó, nem szoros a viszony - jó okkal.

2022. aug. 5. 07:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Férjemmel és 3 éves fiunkkal élek közös saját lakásban, Budapesten.

Párom szülei a Dunakanyarban laknak, havi egy látogatás fér bele. (Párom szülei, nagyszülei, 2 unokatesója, gyerekkori barátai, a gyerek keresztapja)

Az én szüleim kicsit messzebb, Szekszárd vonzáskörzetében élnek, oda is egyszer jutunk le havi szinten.

Tesvérem, a legtöbb barátom, unokatesók és távolabbi rokonok zöme külföldön él, többen már családostul.

Velük évente 2x találkozunk hosszas szervezést követően

(Nyár, Karácsony)

2022. aug. 5. 14:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyedül élek, 2 gyerekem van, heti 2-3 szor vannak nálam (most a héten négyszer) vagy találkozok velük, igazából amikor van időm velük vagyok, ők pár percre laknak, az a lakás is az enyém de a feleségemnek lett egy csávója és nem akarta, hogy velük lakjak (már mint akkor még nem tudtam az emberről), ha nem intéztem volna még egy lakást akkor elvitte volna a gyerekeket videkre stb meg lehetne pereskedni stb. Nem vagyunk még elválva,igazából tartok ettől az egész helyzettől... Otthonra gyakorlatilag csak aludni járok, sok meló+ maszek + a maradék időben a gyerekek. Szüleimmel nagyjából havi 1-2 alkalommal találkozok, nagymamámmal is pl így hogy ma melózok 6-18 elmegyek, hozzá vacsorázni meg kávézni és 22-hajnalig megyek másik helyre melózni ha aludtam és felkeltem meg megyek a gyerekekkel valamerre vagy kitalálunk valamit... Kevés barátom van de aki van az fontos nekem, van akinek van hozzám kulcsa is meg nekem is hozzá, nem a párom meg nem is szeretném, hogy az legyen... Nem tudok nyitni felé... Meg senki felé... de szeretem vele tölteni az időt (azt hiszem kölcsönös) Vele is vagy meló után szoktam találkozni (pl tegnap), vagy átjön ha rá ér /kedve van, holnap meg este találkozunk, szereztem még egy női bringát kimegyünk bringával a római partra valamelyik bistrohoz... Fellini vagy két rombusz azokat a helyeket szeretem... (még nem tudja, hogy ezt találtam ki) Van egy húgom vele is azért havonta találkozok, vagy szüleimnél összejövünk kerti parti stb. 30/F
2022. aug. 5. 16:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!