Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kivel élsz,és kikkel ,hányszor...

Kivel élsz,és kikkel ,hányszor szoktatok összejárni,mindenkit beleértve?

Figyelt kérdés

férjemmel és fiammal élek.

anyám németből 3 havonta jön haza

férjem mamájához 3 havonta megyünk,

nővéréékhez évente kétszer

kuzinomékhoz és gyerekeihez évi kétszer

ők nem járnak,ide csak haverok (család gyerekkel ) évi 3-szor,szilveszter és nyáron strand vagy nyaralás

németből 5 haver évente egyszer nyáron..(egy hétvégén)

és ennyi szóval elég ritka.

2022. aug. 4. 13:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

A férjemmel élek. Az ő családja 8000+ kilométerre él, másfél évente jár haza, én eddig 3x voltam összesen. Ilyenkor körbejárja a rokonságot, ők sose jöttek még hozzánk. A saját rokonaimmal nem tartom a kapcsolatot.

Barátokkal minden hónapban összejárunk minimum 1x és külön-külön is találkozunk 1-1 baráttal így azért megvan a havi pár alkalom. Én ennél nem is vágyom többre.

2022. aug. 4. 14:04
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

A férjemmel és a pici fiammal élek, még itthon vagyok vele.

Nagyszülőkkel heti egyszer-kétszer találkozunk. Sógorommal is ugyanennyit.

Barátokkal van akivel hetente, kéthetente, havonta. Akik messzebb élnek, velük is igyekszünk többször egy évben.

Szomszéd családok közül vagyunk még jóban kettővel, velük is hetente kéthetente találkozunk, vagy gyerekestül, vagy csak mi felnőttek fektetés után, ha borozgatnánk, ilyesmi.

Ritkán van hogy egy nap nem találkozunk valakivel, de nekünk erre nagy igényünk van.

2022. aug. 4. 14:38
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Férjemmel élek. Felnőtt lányunkkal 3-4 hetente találkozunk (ők szoktak jönni a férjével).

Anyámmal kb. kéthavonta találkozunk (de minden nap beszélünk telefonon), ő 200 kilométerre lakik. Testvéremmel egy évben egyszer találkozunk, 2500 kilométerre lakik külföldön, ő szokott jönni.

2022. aug. 4. 15:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, ez kimaradt, férjem szülei már nem élnek, testvéreivel nem tart kapcsolatot.
2022. aug. 4. 15:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

A barátommal élek 4 éve.

Anyámmal napi szinten /2 naponta találkozok. Más rokonommal nem tartom a kapcsolatot. A barátom rokonaival sem.

2022. aug. 4. 15:18
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Kivel élsz,és kikkel ,hányszor szoktatok összejárni,mindenkit beleértve?

0, 0, 0, 0.

2022. aug. 4. 16:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül élek. Szüleimhez kb. 2 hetente megyek hétvégén (szombaton megyek, vasárnap jövök), közelebbi rokonokkal egy-két havonta, távolabbi rokonokkal évente találkozom.

Egyik barátnőmmel 2 hetente találkozom, a másikkal ritkábban, kb. 3 havonta.

Van még egy gyerekkori barátnőm, ő külföldön él, kb. 2 éve nem láttam, idén fog hazajönni látogatóba.

30/N

2022. aug. 4. 16:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Férjemmel élek, felnőtt gyerekeim közül kettő a párjával együtt ideiglenesen velünk lakik.

Szüleim idősek, hetente 1-2x jönnek, baráti társaságok kb. minden hétvégén.Családba tartozó rokonok kb. évente 2X. Telefonon sok emberrel beszélünk napi szinten.

57/N

2022. aug. 4. 17:12
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

Egyedül élek, leggyakrabban tesómmal találkozok (nagyjából hetente), szüleimmel 1-2 havonta, nagyszülőkkel karácsonykor és szülinapokon.

27/F

2022. aug. 4. 17:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül élek, alapvetően csak boltba járok ki, mivel itthon dolgozom.
2022. aug. 4. 18:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!