Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha megszakítom a kapcsolatot...

Ha megszakítom a kapcsolatot a családommal, akkor mit mondjak majd róluk a jövőbeli párjaimnak?

Figyelt kérdés
Mondjam azt hogy egyedüli gyerek vagyok? Aki normális családból jön az nehezen értené meg hogy miért nincs velük kapcsolatom. Kibékíthetetlen ellentétek, ellenségeskedés, irigysèg, kiturtak az örökségből is, nem járunk családi eseményekre, nem vagyunk kiváncsiak egymásra, nincs köztünk semmi már a családommal. Hogyan kezeljem ezt a jövőbeli párjaim előtt?

#család #Megszakítani
2022. júl. 19. 08:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne értené meg ezt más?

Nyugodtan mondd el, hogy nem tartod a kapcsolatot velük. Kezdetben nem is kell indokolni, elég általánosan, ahogy ide is írtad. Ha meg lesz egy komoly, hosszú tavú kapcsolatod, neki mondhatsz részleteket is.

2022. júl. 19. 09:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hazugság az fájdalmasabb nint az igazság. Ha szeretek valakit nem vájkálok múltjába viszont azt elvárom öszinte legyen velem.

És azt se tudhatod őneki milyen családi hátere. Lehet nem sokkal különb.

2022. júl. 19. 10:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el az igazat talán? Az én párom sem tartja (inkább kerüli) a kapcsolatot az anyjával mert az anyja alkoholista. Ez van, nem tudsz mit csinálni vele.
2022. júl. 19. 10:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
megmondod h nem tartjátok a akpcsoaltot
2022. júl. 19. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Apám volt ilyen, azt hazudta, és sok évig úgy tudta anyám, hogy az anyja rég halott, én is úgy nőttem fel... majd egyszercsak megjelent.

A hazugság sose célravezető. Nem kell részletesen magyarázni, ha nem akarsz, de annyi férjen bele, hogy nem vagytok jóban, nem tartod a kapcsolatot a családoddal.

Akibe több érzelmi intelligencia szorult, mint egy teáskanálba, az meg fogja érteni függetlenül attól, hogy neki milyenek a családi viszonyai.

2022. júl. 19. 16:31
 16/17 Senior Séf ***** válasza:
83%
Ezen ráérsz rugózni akkor, ha aktuális lesz a kérdés. Nem egyszer előfordult már a világtörténelemben, hogy költözés után konszolidálódott a kapcsolat.
2022. júl. 21. 19:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Az igazat mondd!
2023. júl. 12. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!