Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit mondjak, ha egy rokon...

Mit mondjak, ha egy rokon kérdezi mit hozzon születésnapomra?

Figyelt kérdés
Nemsokára lesz a születésnapom, amire mindig jönnek rokonok, és ezelőtt mindig megkérdezik, hogy mit szeretnék kapni, viszont én ilyenkor nen tudok mit mondani, mert egyszerűen nem tudnék semmit mondani aminek örülnék, de ha azt mondom, hogy semmit akkor megsértődnek. Mit kellene mondanom?

2022. júl. 18. 20:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Mondd azt hogy semmire nincs szükséged, köszönöd szépen, csak magát hozza. Ha mégis lenne olyasmi amit szeretnél, mondd hogy valamire gyűjtesz, abba adjon esetleg egy keveset vagy valami ajándék utalványt szeretnél és ennyi. Én általában könyvutalványt kérek mert arra mindig sajnálom a pénzt, de olvasni meg szeretek.
2022. júl. 18. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Hozzanak pénzt.

Vagy kérj sorsjegyeket.

Vagy könyvutalványt, vásárlási utalványt, vagy olyasmit, amit utána vissza tudsz cserélni

2022. júl. 18. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Biankó mozijegy,szinhazjegy,egy masszazskupon,manikűr,pedikűr kupon.Kis kényeztetés sosem árt :)
2022. júl. 18. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A vásárlási utalvány jó ötlet.
2022. júl. 18. 21:04
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Én azt szoktam mondani hogy egy virág tökéletesen elég.
2022. júl. 18. 21:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, a könyvutalvány nagyon jó ötlet :)
2022. júl. 18. 21:14
 7/12 anonim válasza:
73%
pénzt
2022. júl. 18. 21:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mond azt h gyujtesz valamire/kerj utalvanyokat, pl könyvesboltba, sport boltba, ruhas utalvanyt stb
2022. júl. 18. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Pénz a legtisztább.
2022. júl. 18. 22:11
 10/12 anonim ***** válasza:
86%

De miket szeretsz? Van hobbid? Azokat általában lehet bővíteni.

Én ilyeneket szoktam kérni:

Puncstorta 🙄 csokitorta, eszterházy, amit éppen kívánok 😁

Élményajándék, menjünk el ide-oda

Praktikus hétköznapi dolgok: papucs, törülköző, fémszívószál, rohadt nagy bögre/üvegpohár/kulacs vagy ami hiányzik a háztartasból és javában szolgálja a kényelmem

Cuccok a hobbimhoz, elmondom, hogy miből vagyok kifogyva, mit szeretnék kipróbálni. Borítékot kérek vagy konkrét linket küldök, hogy rendeljék meg

Utalványok

Cipőre pénz vagy vigyen el vásárolni, mert szeretnék egy pulcsit/két-három felsőt/napszemcsit

És mindig igyekszem elmagyarázni, hogy nem az az igazi ajándék, ami nagy és/vagy drága, hanem az, ami hasznomra van vagy kielégíti a vágyaimat.

2022. júl. 18. 22:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!