Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan szívódjak fel?

Hogyan szívódjak fel?

Figyelt kérdés
A családom kikeszit, akárhányszor felbukkannak, pokollá teszik az életem. Bánta már a munkám, a kapcsolatom, az egészségem, az albérletem is a dolgot. Szeretném, ha nem találnának meg többet, elegem van abból, hogy mindig mindent kezdhetek előlről. Névváltoztatást, stb lehet titkosítani? Hogy pl adott személyek számára ne legyen semmiképpen lekérhető, hogy mi az új nevem, hová költöztem? A régi adataim alapján ne tudjanak előkeríteni?
2022. máj. 1. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A régi neveddel sem tudnak, ha te nem akarod.
2022. máj. 1. 13:35
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Külföldre kell menni. Az új helyen pedig ha felismer valaki, azt mondani, hogy összetévesztenek valakivel.
2022. máj. 1. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Hiába vannak meg az adataid, ha te nem adod meg, nem találnak meg.
2022. máj. 1. 13:59
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Honnan tudják meg hol dolgozol/ hol laksz?
2022. máj. 1. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Töröld le a facebook profilodat és készíts egy újat az új neveddel. A facebookról sajnos, sok minden ellenőrizhető.
2022. máj. 1. 14:12
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem titkosítottad az adataidat, gondolom, beírtad a közösségi oldalra a munkahelyedet. De már az is elég, ha vmelyik ismerősödre ráírnak, és az megadja, hol vagy található. Te magad tetted közzé magadat.
2022. máj. 1. 14:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
'Bánta már a munkám, a kapcsolatom, az egészségem, az albérletem is a dolgot. ' - kerlek irj mar par peldat hogy ez pontosan hogyan is tortent?
2022. máj. 1. 15:18
 8/11 anonim válasza:
79%
A föcebook-on is csak azt látják, amit te kiteszel. Ha el akarsz tűnni, de közben a fb profilodon ott az új lakhely meg munkahely, az mondjuk nem sok észre vall.
2022. máj. 1. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
Ügyfélkapun keresztül tudod a lakcímedet titkosítani. Telefonszámot is tudod titkosítani. Ha új kell, veszel és a szerződéskötés pillanatában közlöd hogy sehol sem jelenhet meg a telefonszám.
2022. máj. 1. 15:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem árulod el hogy hol élsz, dolgozol stb akkor nemt alálnak meg.
2022. máj. 1. 23:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!