Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit kezdjek a sógornőmmel?

Mit kezdjek a sógornőmmel?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgozunk. Elég agresszív, féltékeny, gyakran megaláz mások előtt. Folyamatosan úgy bánt szavakkal, amiket konkrétan nehezen lehetne megfogni, de mégis mérgező hatása van a megjegyzéseinek. Van, hogy másnak mondja el, amik velem történtek, úgy mintha vele történtek volna, vagy mintha ő gondolkozna úgy, mint én. Mintha egy szerepet játszana, hogy őt szeressék jobban, állandóan versenyez.

Éveken át ezt hagytam, és csenben maradtam vagy egyet értettem vele inkább dolgokban és éreztettem, hogy ő az idősebb, tapasztaltabb.

Ezen szeretnék véglegesen változtatni. Próbálkozom érezni, mikor lép át egy határt, és akkor védekezni. Így most még erőszakosabb.

Mit tudnék tenni?

31/N

2022. márc. 31. 00:15
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Munkahely valtas
2022. márc. 31. 00:17
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
azonnal
2022. márc. 31. 00:22
 3/10 anonim válasza:
90%
Munkacsere és sógornő letiltása mindenhonnan és szüneteltetni a kapcsolatot vele akár örökre ha nem függsz tőle.
2022. márc. 31. 00:23
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Válts melohelyet.
2022. márc. 31. 00:45
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
A párod miért nem állította le már?
2022. márc. 31. 06:28
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

Ilyenkor gondolkodom el rajta, hogy miért van megengedve mindenkinek, hogy szaporodjon...

Úgy viselkedik felnőtt nőként ez az illető, mint egy óvodás - maximum alsó osztályba járok kisgyerek...

Nálunk az iskolában akkor viselkedtek így a gyerekek...

Felnőttként már illene némi intelligenciával rendlekeznie ennek a nőszemélynek...

2022. márc. 31. 06:59
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Ő hogy sógornő? Tesód párja, vagy férjed tesója? Állítsa le a férjed, te meg állj a sarkadra, mert ezért bánt mert hagyod magad.
2022. márc. 31. 09:24
 8/10 kovpet ***** válasza:
100%
Mondhatnál egy konkrét példát, hogy mikkel bánt.
2022. márc. 31. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez munkahelyen kívül is így megy?

Mert akkor ez eleve egy pocsék rokoni kapcsolat. Ezek után természetes, hogy a munkahelyen se lesz ez jobb.

2022. márc. 31. 11:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyváltás, és tiltsd le minden közösségi oldalon.

Párod egyébként mit szól ehhez az agyrémhez? Ha szerinte ez normális, és esze ágában sincs leállítani, dobd ki őt is. Mert később csak rosszabb lesz!

2022. márc. 31. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!