Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Normális, hogy a párom ennyire...

Normális, hogy a párom ennyire nem tartja a kapcsolatot a rokonaival?

Figyelt kérdés

A párom 25/f lassan két éve vagyunk együtt ès alig ismerek a rokonai közül néhányat. A szülei meg a testvérén kívül még csak 2 rokonával találkoztam. Az az érdekes, hogy a szülei se tartják szinte senkivel se a kapcsolatot úgy nagyon komolyan. Akikkel meg tartják azokkal is kb egy évben egyszer találkoznak. Az apja az öccsével màr vagy 5 éve nem találkozott.

Múltkor elmentünk az anyai nagybátyához, mert valamit oda adott neki a párom, és csak annyi volt, hogy a párom becsöngetett a nagybátya kijött, átadta a csomagot aztán mentünk is. Azt hittem hogy legalább behívnak.

Nekem ez azért furcsa, mert mi havonta egyszer biztos, hogy elmentünk az unokatestvéremékhez, sokszor még ott is aludtunk, a szüleim is nagyon jó viszont ápolnak a testvéreivel. A páromnak meg van nagyon sok unokatestvére meg másod unokatestvére is és még egyiket sem ismerem. Már mondtam, hogy jelenezzünk be hozzájuk és látogassuk meg őket, de a párom mindig kibújik ez alól.

2022. márc. 6. 16:13
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Hát több barátjával tartja a párom a kapcsolatot, mint rokonával.
2022. márc. 6. 17:13
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
1-es Ez miért probléma? A barátait ő választja, a rokonokkal való kényszeres kapcsolattartás sokaknak teher.
2022. márc. 6. 17:17
 13/39 anonim ***** válasza:
8%
Nahhh, nem elég? Lehet van köztük nő is... 😛
2022. márc. 6. 17:18
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
És? A rokonait nem választhatja,de a barátokat igen. Miért nem tudod felfogni ezt?
2022. márc. 6. 17:29
 15/39 anonim ***** válasza:
96%
az én rokonaim mind lejmolós seggfej
2022. márc. 6. 17:31
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
"Már mondtam, hogy jelenezzünk be hozzájuk és látogassuk meg őket, de a párom mindig kibújik ez alól." biztosan örül neki , ő beleszól a te családi ügyeidbe ?
2022. márc. 6. 17:33
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetne, hogy az okokat a saját párodtól kérdezd meg ahelyett, hogy a dologról semmit nem tudó idegeneket kérdezel?
2022. márc. 6. 17:39
 18/39 anonim ***** válasza:
92%

Most elképzelem,ahogy odavisz téged bemutatni,hogy sziasztok,ő itt a barátnőm,miközben előtted egyiket sem mutatta be nekik. Ez még a párodnak is kellemetlen szitu lenne.

Ha mésik városban,messzebb laknak,a munka vagy a család miatt nem biztos hogy van idejük havonta összejönni.

2022. márc. 6. 17:45
 19/39 A kérdező kommentje:

17:

Nem értem az okát neki, mindig tereli ezt a témát.

Márcsak azért sem értem, mert én akármelyik rokonomnak bemutattam, mindegyikkel nagyon hamar megtalálta a közös hangot.

Szóval egy nyitott emberről van szó.

A vonaton is simán leáll beszélgetni vad idegenekkel, ha egymás mellett ülnek. Ezért nem értem, hogy akkor a saját rokonait miért kerüli ennyire.

2022. márc. 6. 17:48
 20/39 A kérdező kommentje:

18:

Pont ez az, hogy nagyon sok rokona 30km-es körzetben lakik.

2022. márc. 6. 17:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!