Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Normális, hogy a párom ennyire...

Normális, hogy a párom ennyire nem tartja a kapcsolatot a rokonaival?

Figyelt kérdés

A párom 25/f lassan két éve vagyunk együtt ès alig ismerek a rokonai közül néhányat. A szülei meg a testvérén kívül még csak 2 rokonával találkoztam. Az az érdekes, hogy a szülei se tartják szinte senkivel se a kapcsolatot úgy nagyon komolyan. Akikkel meg tartják azokkal is kb egy évben egyszer találkoznak. Az apja az öccsével màr vagy 5 éve nem találkozott.

Múltkor elmentünk az anyai nagybátyához, mert valamit oda adott neki a párom, és csak annyi volt, hogy a párom becsöngetett a nagybátya kijött, átadta a csomagot aztán mentünk is. Azt hittem hogy legalább behívnak.

Nekem ez azért furcsa, mert mi havonta egyszer biztos, hogy elmentünk az unokatestvéremékhez, sokszor még ott is aludtunk, a szüleim is nagyon jó viszont ápolnak a testvéreivel. A páromnak meg van nagyon sok unokatestvére meg másod unokatestvére is és még egyiket sem ismerem. Már mondtam, hogy jelenezzünk be hozzájuk és látogassuk meg őket, de a párom mindig kibújik ez alól.

2022. márc. 6. 16:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyám az igencsak népes családjából -kezdve 7 testvérrel- kizárólag velem tartja a kapcsolatot, még a szüleivel sem, néha már-már megtiszteltetésnek érzem :D Apám csak az anyjával tartotta, két féltestvérével soha, apjával olyan 2-3 évente 1x beszélt, meg a két unokatestvérével felhívják egymást olyan félévente, de találkozni csak esküvőkön vagy temetésen szoktak pedig egy városban laknak.

Én a se szeri se száma mennyiségű unokatesóm közül egyel beszélek úgy szökő évente, de találkozni mi is csak esküvő vagy temetés.

Van egy ismerősöm akihez bejelentkezett így egy kb soha nem látott rokona és kérte, hogy legyen a vesedonora :D Én is ilyesmire gondolnék ha valaki találkozni akarna, bár a vese nem szokványos azért de akkor azt hinném, hogy pénzt akar vagy valami mlm-be belerángatni. Szorosabbra úgy sem fűzném egyikkel se a kapcsolatot akkor sem, ha összehozna egy ilyen ebédre a hirtelen jött találkozási vágya.

2022. márc. 6. 17:53
 22/39 anonim ***** válasza:
92%

Nyilvan annak idejen veluk is beszelt, de mara kiismerte oket. Ahogy a te rokonaidat (vagy az idegeneket a vonaton) sem biztos, h mindet birna, ha jobban megismerne oket.

Miert foglalkozol amugy a pasid dolgaival? Nyilvan olyan oka van ennek, amirol nem akar beszelni, nincs sok kozod hozza.

2022. márc. 6. 17:56
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

19-es Nem tereli a témát, leírtad, hogy a szülei sem tartják a kapcsolatot, így nőtt fel.

Minek menjen Kis Pistához látogatóba, ha semmi közük egymáshoz, azon kívül, hogy tudja, hogy az unokatestvére?

2022. márc. 6. 18:11
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Attól H nyitott személyiség NEM kell ennyire nyomulni. Ennyire nem lehetsz debil h ne tudd felfogni. Nem tartja a kapcsolatot,nem járnak össze ne te akard ezt megváltoztatni.
2022. márc. 6. 18:39
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Az en csaladom sem tartja igazan senkivel a kapcsolatot. Van egy papam es ennyi, de ha en fogok kulon elni a paromat az edesanyamnak es a 3 testveremnek mutatnam be, a tobbinek nem, ok nem keresnek en sem oket, neznenek is h minek viszek oda barkit is ha eddig megcsak nemis beszeltunk. Szerintem nagyon sok ember ilyen, nem kene eroltetned ezt. Ha az en leendo parom csinalna ezt borzasztoan idegesitene…
2022. márc. 6. 19:47
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy normális. Nagyon sok ember nem tartja a tágabb családdal a kapcsolatot. A szüleimen kívül én sem láttam már egyik rokonomat sem legalább 20 éve. Egyszerűen más életet élünk, más dolgok érdekelnek bennünket, más emberek vagyunk, nem muszáj egymás nyakára járni ha a véren kívül semmi közös nincs bennünk.

Neked pedig inkább örülnöd kellene, hogy a barátod nem nagyon tartja a kapcsolatot a rokonaival. A gyakorit elolvasgatva, állandóan olyan kérdésbe boltik itt az ember, hogy a párja rokonai kavarják a kakit a kapcsolatban. Na, nálatok ilyen nem fog legalább előfordulni, mert nincsenek rokonok a képben! :D Adj hálát az égnek, és ne erőltesd a velük való találkozást!

2022. márc. 6. 20:22
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Abba bele sem gondolsz, hogy unokatesók sem akarják látni a párod meg téged?
2022. márc. 6. 20:43
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Valószinüleg megvan az oka rá,hogy nem tartja velük a kapcsolatot,ezért nem is kell erőltetni.Fogadd el,hogy így van!
2022. márc. 6. 21:29
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Számukra ez a normális.
2022. márc. 7. 04:28
 30/39 anonim ***** válasza:
94%
Gyerekkoromban mi csomó rokonnal tartottuk a kapcsolatot, emlékszem kb minden hétvégén volt nálunk valaki vagy mi mentünk és baromi fárasztó egy idő után, sőt unalmas ahogy mi gyerekek pl már nem játszottunk egy idő után és eljött hogy csak ültünk a szobában max beszélgettünk. Aztán elmaradtak ezek és nem is vágytunk a többiek társaságára, 1-1 páros beszélget a mai napig de munka\gyerek\suli mellett nincs idő ennyi emberrel fenntartani kapcsolatot és nincs is igazán miről beszélni. 1-1x nyilván van de utána megint évekig semmi.
2022. márc. 7. 05:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!