Mit tegyek ha a nagynéném őruletbe kerget?
Figyelt kérdés
Kiskoru vagyok,igy a szuleimmel elek,de a nagynenem is a kozelben lakik. Mindig idejon,holott elmondtam neki hogy nem kell egybol rohanni ahogy anyukamek elmentek itthonrol,aztmondja oke megertette,es elmegy.Husz perc mulva megint itt van,kopog kiabal. Mar elegem van hogy vagy semmibe veszi amit mondok vagy nem fogja fel. Idegesito hogy reggel koran 6kor idejon es csak all az ajto elott (bejarati). Amikor elkuldom azt kerdi haragszom e ra es ha igen miert. Hatvanszor elmondtam h nem haragszok csak privát szferara van szuksegem,majd ha szeretnek beszelgetni es ha neki is lesz akkor meg kedve akkor felhivom vagy atmegyek az o hazaba. De ha nincs kedvem nem fogom az o kedveert magamra eroszakolni hogy beszeljunk. Nem is ertem minek eroszakolja az emmberre ez igy ra magat. Pl a szobam ablakanal leskelodik,ketsegbe esik hogyha nem beszelek vele 2 napig es rettentoen ertetlen. Mit tegyek,hogy megertse nem vagyok 6 eves nincs szuksegem bebicsoszre,es nem kell rameroszakolnia magat? Egyebkent kiskoromban is FOLYTON ezt csinalta es kezdem unni. 17,5/L2022. jan. 9. 09:25
71/100 anonim válasza:
Egy csomag füldugó, a tévéhez füles, ajtó bezár, függöny elhúz, probléma megoldva.
72/100 anonim válasza:
Nem kell minden rokonnal jo kapcsolatot apolni, lek ell epitei a kellemetlenkedoket. az en nagynenem a telefonon kepes volt 3 orat beszelni. De mindenrol reszletekbe menoen. Na az elejen 1 ora lett, majd felora,majd csak a lenyeg. Azota jott ez be neki amiota 1 orat "ingyen" lehetett beszelni,mert olyan elofozetese van. Elonyere legyen szolva,hogy nem sajnalkozott pl a betegsegerol,hanem midnerol beszelt reszletekbe menoen. Pl 1 oras beszamolo arrol,hogy csereltette ki a bejaratiajtot.
73/100 A kérdező kommentje:
Halljatok egy ket napig abbahagyta,es most ujra itt dorombol vagy ket oraja. Az ablakomnal is probalta,kiabalja a nevem es kopog. Olyan idegesitooo
2022. jan. 26. 14:50
74/100 A kérdező kommentje:
Valami hulye uruggyel keres de tudom hogy csak azert hogy itt legyen. Nem olyan fontos sot egyeltalan nem is az. Olyan buta… itt kopog egy oraja azert hogy nezzem meg milyen lesz az idojaras neki… holott o is megtudja nezni,csak azert kerdezi hogy legyen kifogas amivel ide eroszakolja magat!
2022. jan. 26. 14:51
76/100 anonim válasza:
Igen, 75 jó ötlet. Akár videó, ha kilátsz ahol kopog, de hangfelvétel is jó.
Pár darab, egyenként 1 vagy több órás hanganyag arról, hogy ott vonyít meg kopog, nézd meg az időjárást, kopp kopp talán elég lesz szüleidnek, nagyszüleidnek hogy segítsenek. Szerencsétlen nő (oké, te is szerencsétlen vagy, mert viseled), szóval nem autista?
77/100 A kérdező kommentje:
Nem,eddig semmi ilyesmiről nem tudunk. Az állapota orvosilag normál,de ezt kétlem mostmár….
2022. jan. 26. 16:24
78/100 anonim válasza:
Egyszer - például most - hagynám. Hideg is van, lassan sötétedik. El fogja unni. Ha nem húzod meg a határaidat, sose lesz vége.
79/100 A kérdező kommentje:
Meg mindig itt van :D szerintem elkezdem lassan videozni…..
2022. jan. 26. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!