Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ha a nagynéném...

Mit tegyek ha a nagynéném őruletbe kerget?

Figyelt kérdés
Kiskoru vagyok,igy a szuleimmel elek,de a nagynenem is a kozelben lakik. Mindig idejon,holott elmondtam neki hogy nem kell egybol rohanni ahogy anyukamek elmentek itthonrol,aztmondja oke megertette,es elmegy.Husz perc mulva megint itt van,kopog kiabal. Mar elegem van hogy vagy semmibe veszi amit mondok vagy nem fogja fel. Idegesito hogy reggel koran 6kor idejon es csak all az ajto elott (bejarati). Amikor elkuldom azt kerdi haragszom e ra es ha igen miert. Hatvanszor elmondtam h nem haragszok csak privát szferara van szuksegem,majd ha szeretnek beszelgetni es ha neki is lesz akkor meg kedve akkor felhivom vagy atmegyek az o hazaba. De ha nincs kedvem nem fogom az o kedveert magamra eroszakolni hogy beszeljunk. Nem is ertem minek eroszakolja az emmberre ez igy ra magat. Pl a szobam ablakanal leskelodik,ketsegbe esik hogyha nem beszelek vele 2 napig es rettentoen ertetlen. Mit tegyek,hogy megertse nem vagyok 6 eves nincs szuksegem bebicsoszre,es nem kell rameroszakolnia magat? Egyebkent kiskoromban is FOLYTON ezt csinalta es kezdem unni. 17,5/L
2022. jan. 9. 09:25
 41/100 anonim ***** válasza:
30%

Öntsd le egy nagy vödör hideg vízzel. Esetleg a paprika spray is jól jöhet, csak nézz utána, hogy hogy lehet biztonságosan használni.

Kiskorúként te nem tudod feljelenteni zaklatásért, de amint betöltöd a 18-at, tedd azt. Csak hívjál tanúkat, nem bemondásra.

2022. jan. 9. 11:59
 42/100 anonim ***** válasza:
100%
41-es ezzel az a gond, hogy a kérdező lesz büntethető garázdaságért (ami igazságtalan, de sajnos két különböző dolog, hogy "igazad van" és "igazat adnak"). Egy 17 éves is kihívhatja a rendőröket, hogy valaki veri az ajtót, és nem megy el. Ki fognak menni, és elmagyarázzák a néninek, hogy mi merre hány méter.
2022. jan. 9. 12:06
 43/100 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az én nagynéném jött ide úgy, hogy előtte direkt szóltam, hogy ne jöjjön, rábasztam az ajtót. Megsértődött, de tanult belőle. Küldd el a k. anyjába, nem kell finomkodni, láthatóan nem ért belőle.
2022. jan. 9. 12:13
 44/100 anonim ***** válasza:
37%
Egy vödör víz nem garázdaság. "olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartás, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen". "A családi körben elkövetett bántalmazások nem zavarják meg a köznyugalmat." De különben se fog a rendőrségre menni a nő.
2022. jan. 9. 12:19
 45/100 kovpet ***** válasza:
86%
"Halló, rendőrség? Én egy kiskorú lány vagyok, nincsenek itthon a szüleim és valami őrült folyamatosan kopog az utcafronti ablakomon. Már nagyon régóta csinálja és nem hagyja abba! Kérem, küldjenek ki valakit, nagyon félek, hogy bántani fog! Kérem, siessenek!"
2022. jan. 9. 13:36
 46/100 anonim ***** válasza:
91%
45# Hatóság félrevezetése? Ráhívhatja simán a rendőrt, mert miért ne, de nem mondhatja, hogy nem tudja ki és mit akar!
2022. jan. 9. 14:17
 47/100 kovpet ***** válasza:
64%

"Hatóság félrevezetése?"

Pontosan melyik része? Hogy dörömbölnek? Hát, tényleg dörömbölnek.

Azt meg nem mondja, hogy nem tudja, hogy ki az, csak azt, hogy valaki dörömböl, ami ugye igaz.

Azt meg honnan tudná már, hogy egy másik ember mit akar? Itt is folyamatosan ment a találgatás, hogy miért csinálhatja meg mi a célja vele. Ki tudja, talán simán őrült és kész.

2022. jan. 9. 14:21
 48/100 A kérdező kommentje:
Nem szeretném semmilyen formában bántani,sem vízzel,sem semmilyen sprayel. Csak egyszerűen szépen megértetni vele,hogy ez így nem normális. Mégis csak a nagynéném….
2022. jan. 9. 14:42
 49/100 kovpet ***** válasza:
100%
Egyelőre ő bánt téged, nem te őt...
2022. jan. 9. 14:46
 50/100 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én úgy olvastam, hogy szépen nem lehet megértetni vele. De akkor próbáld szépen megértetni vele.
2022. jan. 9. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!