Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ha a nagynéném...

Mit tegyek ha a nagynéném őruletbe kerget?

Figyelt kérdés
Kiskoru vagyok,igy a szuleimmel elek,de a nagynenem is a kozelben lakik. Mindig idejon,holott elmondtam neki hogy nem kell egybol rohanni ahogy anyukamek elmentek itthonrol,aztmondja oke megertette,es elmegy.Husz perc mulva megint itt van,kopog kiabal. Mar elegem van hogy vagy semmibe veszi amit mondok vagy nem fogja fel. Idegesito hogy reggel koran 6kor idejon es csak all az ajto elott (bejarati). Amikor elkuldom azt kerdi haragszom e ra es ha igen miert. Hatvanszor elmondtam h nem haragszok csak privát szferara van szuksegem,majd ha szeretnek beszelgetni es ha neki is lesz akkor meg kedve akkor felhivom vagy atmegyek az o hazaba. De ha nincs kedvem nem fogom az o kedveert magamra eroszakolni hogy beszeljunk. Nem is ertem minek eroszakolja az emmberre ez igy ra magat. Pl a szobam ablakanal leskelodik,ketsegbe esik hogyha nem beszelek vele 2 napig es rettentoen ertetlen. Mit tegyek,hogy megertse nem vagyok 6 eves nincs szuksegem bebicsoszre,es nem kell rameroszakolnia magat? Egyebkent kiskoromban is FOLYTON ezt csinalta es kezdem unni. 17,5/L
2022. jan. 9. 09:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/100 A kérdező kommentje:
Jesszus,ez igy kicsit hisztisnek tunik,viszont a helyzet tenylegesen komoly,nem csak olyan “hirtelen hisztis” dolog. Szabalyosan belemaszik az eletembe ,amikor rengetegszer el lett mondva hogy ne. Egyezeruen addig nem megy el az ajto elol mig nem beszelek vele. Legyen az 2 vagy 3 ora.
2022. jan. 9. 09:27
 2/100 anonim ***** válasza:
100%

Nem opció hogy a szüleid Besueljenek vele?

Ő egyedül élt?

2022. jan. 9. 10:02
 3/100 anonim ***** válasza:
100%
Valami pszichés defektje lehet. Egyedülálló?
2022. jan. 9. 10:10
 4/100 A kérdező kommentje:
Ő a mamámmal és a papámmal él, beszéltek már vele,viszont tök felesleges. Már az egész család elmondta hogy nem vagyok már kisgyerek (jó felnőtt sem,de nincs szuksegem arra,hogy itt őrködjön valaki) de mindhiába….
2022. jan. 9. 10:11
 5/100 anonim ***** válasza:
79%
Kérdezd meg, higy az anyag és 5 éves vagy e, hogy ezt csinálja
2022. jan. 9. 10:11
 6/100 anonim ***** válasza:
69%

Anyag helyett anyád

Uj telefon, sose szokom meg az idetlenségét...

2022. jan. 9. 10:15
 7/100 A kérdező kommentje:
Màr ez is megvolt,azt válaszolta,hogy nem,nem vagy 5 éves,majd elment. És termeszetesen 15 perc mulva vissza is jött….. tehat mindig ugy tesz mintha megertene,es tok normalis,majd 10 perc mulva kezdoik elorol. Biztosra veszem,hogy megerti,csak magasrol le****ja
2022. jan. 9. 10:16
 8/100 A kérdező kommentje:
Ja raadasul bele akar szolni az eletembe. Ugy tunteti fel mintha tanacs lenne aztan egyre eroszakosabban bizonyitja,hogy nekem igenis arra van szuksegem. Pl.: “kene mar neked egy fiu” mondom,hogy engem nem erdekelnek stb akkor jon a szokasos duma,hogy jaj de nincs testvered nem maradhatsz egyedul kell egy fiu már. Meg gyerek, ember 17 evesen hova gyerek??!! Kiakaszto. O Probalja megmondani mit dolgozzak,hova jarjak iskolaba,szerencsere nem sikerul neki, mert a szuleim sokkalta megertobbek. De tudjatok nem kiabalva vagy veszekedve,csak mintha kedvessegbol mondana folyton nyaggatva mondja…es ha azt mondom nem akkor szomoru lesz,vagy megkerdi 50x hogy de miert…
2022. jan. 9. 10:24
 9/100 anonim ***** válasza:
94%
Mondtad neki, hogy neki kéne gyerek inkább?
2022. jan. 9. 10:26
 10/100 anonim ***** válasza:
92%

Unatkozik, talán csalódott is, mert nem talált párt magának, neki nem lett/lehetett gyereke. Aztán ha lelécelnek a szüleid, megpróbálja átvenni ezt a szerepet.

Van két füled. Egyiken ki, a másikon be.

Amúgy értelek, nekem anyám volt ugyanilyen tapadósan erőszakos. Már nem él.

2022. jan. 9. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!