Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ha a nagynéném...

Mit tegyek ha a nagynéném őruletbe kerget?

Figyelt kérdés
Kiskoru vagyok,igy a szuleimmel elek,de a nagynenem is a kozelben lakik. Mindig idejon,holott elmondtam neki hogy nem kell egybol rohanni ahogy anyukamek elmentek itthonrol,aztmondja oke megertette,es elmegy.Husz perc mulva megint itt van,kopog kiabal. Mar elegem van hogy vagy semmibe veszi amit mondok vagy nem fogja fel. Idegesito hogy reggel koran 6kor idejon es csak all az ajto elott (bejarati). Amikor elkuldom azt kerdi haragszom e ra es ha igen miert. Hatvanszor elmondtam h nem haragszok csak privát szferara van szuksegem,majd ha szeretnek beszelgetni es ha neki is lesz akkor meg kedve akkor felhivom vagy atmegyek az o hazaba. De ha nincs kedvem nem fogom az o kedveert magamra eroszakolni hogy beszeljunk. Nem is ertem minek eroszakolja az emmberre ez igy ra magat. Pl a szobam ablakanal leskelodik,ketsegbe esik hogyha nem beszelek vele 2 napig es rettentoen ertetlen. Mit tegyek,hogy megertse nem vagyok 6 eves nincs szuksegem bebicsoszre,es nem kell rameroszakolnia magat? Egyebkent kiskoromban is FOLYTON ezt csinalta es kezdem unni. 17,5/L
2022. jan. 9. 09:25
 21/100 A kérdező kommentje:
Nem volt szerencsére eddig semmi ilyen. Ő az egész családdal ilyen. Valami kis bajunk van pl influenza egyből jajj,csak ne legyen bajuk,sír imádkozik stb.
2022. jan. 9. 10:59
 22/100 A kérdező kommentje:
20-as, onnan,hogy nincs itthon az autójuk.
2022. jan. 9. 10:59
 23/100 A kérdező kommentje:
Igen ott àll órákig….
2022. jan. 9. 11:00
 24/100 anonymousreview60 ***** válasza:
97%
"Állítása szerint sajnál egyedül hagyni." Dehóógy. Sajnálna egyedül maradni. Nagyanyádékkal él, mert elvált vagy sosem volt házas. Nem egyedül él, de teljesen magányos. Valamiért nem tud magának jó életet teremteni, és más életében akarja kiélni magát. Az, hogy ilyen rendszersséggel megy oda, már OCD-nek minősül. Ezt egyszer elmondod neki, és jó eséllyel soha nem megy felétek, ha csak te vagy otthon. Ez az igazság, és ez qwa kellemetlen neki.
2022. jan. 9. 11:01
 25/100 anonim ***** válasza:
87%

Hee? Szóval akkor gyakorlatilag figyeli a házat és figyel téged? És nem megy el? Ha a szüleid kérik, akkor sem?

Vagyis gyakorlatilag követ téged és zaklat?

Ez egy kicsit félelmetes… mentális beteg a nagynénéd?

Beszélj a szüleiddel, hogyha nem rendezik ezt le, akkor feljelentést teszel a rendőrségen, kihívod minden alkalommal a rendőröket és távoltartási végzést kérsz ellene!

2022. jan. 9. 11:06
 26/100 A kérdező kommentje:
Dehogynem jön! Akármit mondok jön. Kiabáltam màr,beszéltem trágárul,szépen,mindenhogy. Nem fogja fel. Egyszeruen nem erdekli hogy a masikat ez rettenetesen zavarja,o csak magat nezi es meg ha tavoltartasi vegzesem lenne is idejonne szerintem. Akarmit mondok nem erdekli,elengedi egyszeruen. A pillanat heveben felfogja csinalja ujra 10 perc mulva. Kiskoromban a mama is ugyanugy mit most elmondta neki hogy ittvannak anyuek nekem,nem kell ennyire ramszallni. De nem erdekli semmi. Csak az hogy lasson mert ha nem akkor sir konyorog kopog kiabalja a nevem,nem megy el addig mig a szuleim ujra meg nem erkeznek. Nem erdekli mas szempontja csak a sajatja,tehat en eroltessem magamra a beszelgetest vele engedjem be stb kb ilyen a felfogasa/nezete az egesz teren.
2022. jan. 9. 11:07
 27/100 anonim ***** válasza:
97%

Fejben amúgy minden oké nála? Normális ember ilyet nem csinál...

A nagyszüleim a szomszédban laknak, ők is csinálták egy ideig, hogy átmászkáltak, de nem ilyen hard módon, viszont mindig szekáltak valamivel, napi 1-2x jöttek max. Aztán mikor szintén 16-17 körül lehettem, kitaláltam, hogy zárni fogom az ajtót, majd azt, hogy erőt veszek magamon és nem megyek le, ha dörömbölnek. Aztán leszoktak róla. Tőlem is kérdezték, hogy zavarnak-e. Mondtam, hogy igen, mert szinte csak bántani tudnak és erre nem vagyok kíváncsi, ha őket nem zavarja a váralanul betoppanás, majd megyek én hozzájuk...

Szóval zárd az ajtót, húzd be a függönyt és ne méltasd válaszra a nagynénédet. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy a család többi része nem látja, hogy ez a viselkedés mennyire gáz...

2022. jan. 9. 11:08
 28/100 A kérdező kommentje:
Lehet ezert feljelentest tenni? Csaladtag ellen is,hogy ne tudjon a kozelembe jonni? Jo lenne,de anyukamek biztosan megharagudnanak,sot sokat dolgoznak idejuk sincs ilyenek miatt rendorsegre jarkalni. Meg ok csak annyit csinalnak hogy szolnak neki,aztan ennyi. Mondjak hogy hagyjam ra mert o ilyen es kesz.
2022. jan. 9. 11:08
 29/100 A kérdező kommentje:

“Szóval zárd az ajtót, húzd be a függönyt és ne méltasd válaszra a nagynénédet..“

Ezt csinaltam eddig is,viszont annyi kulonbseggel,hogy idovel kiabalva visszavalaszoltam amikor orak hosszat mar kopogott. De most semmit nem fogok neki valaszolni. Ennyi majd megunja.

2022. jan. 9. 11:10
 30/100 anonim ***** válasza:
93%
Ez így kevés a feljelentéshez. Hagyd ácsorogni az ajtó előtt. Ha megunja/pisilnie kell/fázni kezd, majd hazabattyog szépen.
2022. jan. 9. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!