Mit tegyek ha a nagynéném őruletbe kerget?
Hee? Szóval akkor gyakorlatilag figyeli a házat és figyel téged? És nem megy el? Ha a szüleid kérik, akkor sem?
Vagyis gyakorlatilag követ téged és zaklat?
Ez egy kicsit félelmetes… mentális beteg a nagynénéd?
Beszélj a szüleiddel, hogyha nem rendezik ezt le, akkor feljelentést teszel a rendőrségen, kihívod minden alkalommal a rendőröket és távoltartási végzést kérsz ellene!
Fejben amúgy minden oké nála? Normális ember ilyet nem csinál...
A nagyszüleim a szomszédban laknak, ők is csinálták egy ideig, hogy átmászkáltak, de nem ilyen hard módon, viszont mindig szekáltak valamivel, napi 1-2x jöttek max. Aztán mikor szintén 16-17 körül lehettem, kitaláltam, hogy zárni fogom az ajtót, majd azt, hogy erőt veszek magamon és nem megyek le, ha dörömbölnek. Aztán leszoktak róla. Tőlem is kérdezték, hogy zavarnak-e. Mondtam, hogy igen, mert szinte csak bántani tudnak és erre nem vagyok kíváncsi, ha őket nem zavarja a váralanul betoppanás, majd megyek én hozzájuk...
Szóval zárd az ajtót, húzd be a függönyt és ne méltasd válaszra a nagynénédet. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy a család többi része nem látja, hogy ez a viselkedés mennyire gáz...
“Szóval zárd az ajtót, húzd be a függönyt és ne méltasd válaszra a nagynénédet..“
Ezt csinaltam eddig is,viszont annyi kulonbseggel,hogy idovel kiabalva visszavalaszoltam amikor orak hosszat mar kopogott. De most semmit nem fogok neki valaszolni. Ennyi majd megunja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!