Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Egy "szinte" gyerek mire fel...

Egy "szinte" gyerek mire fel alkot véleményt felnőttről, úgy hogy konkrétan más emberről is kell gondoskodnom, magamon kívül? Neki lehet az újév ünneplése, és bulik okoztak fejtörést.

Figyelt kérdés

Most tudtam csak meg családtagtól hogy valaki szerint fogytam, és nem nézek ki jól, valóban, lehet hogy nem vagyok toppon de menjen már el valaki dolgozni olyan lelki nyugalomban hogy semmi probléma nem lehet egy stroke-on átesett emberrel. Sajnos fiú gyerekként amennyire lehetett úgy meg is törtem, attól a pillanattól kezdve amikor is a mentőket hívtam, az idegességtől már öklendeztem, és egyszerűen nem tudtam mit csinálni magammal, ott térdepeltem a földön, várva a mihamarabbi ellátást, ekkor jött még a 24-48 órás pokol, dolgozni kellett volna mennem, telefonáltam hogy mi van, erre a nagyon kedves műszak vezetőnek annyi hozzáfűzése volt, mivel már kórházban van a hozzátartozó biztos kezek alatt, így nyugodtan dolgozhatnék... ilyen szemétláda emberek vannak.

Fiatalként nem élem azt az életet, ami a korombeliek mert felesküdtem a családtag ellátására, egy hugyos 21-23 éves kis szar hogyan birkózna meg ezzel? Éljél, dolgozzál ideggel mindennap, üljél szilveszterkor otthon, hogy ne éreztesd azt hogy magára van hagyva a TV előtt a szülő.

Tudják hogy milyen probléma van, és mégis muszáj megjegyeznie hogy fogyhattam, amit egyébként a mérleg nem mutat szerencsére, és én sem érzek változást magamon, mert tartom magamat, csak egy olyannak könnyű észrevenni a rosszat olyanon aki dolgozik, alszik pár órát, majd kel megint, ő meg letudja a munkáját délután, este buli mert mindig csinálnak valami szar összejövetelt.

Én nem reagáltam még erre családon belül, inkább ide írtam ki visszafogottabban a dolgot, mert már a harag sem visz előrébb engem.

2022. jan. 8. 22:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
10%

12# Baromira unatkozhatsz ha az érdekel mások hogy élnek.

Jó lehet neked, sokan irigyelhetnek téged hogy másokra van időd.

2022. jan. 9. 06:39
 22/29 anonim ***** válasza:
92%

gen kicsit megutáltam a gondtalan embereket, mi már nem élünk gondtalanul, felhőtlenül, és ezért mindig rossz nekem, amikor látom hogy mások boldogok. - irigy vagy, ennyi.

Rdtul nem tudlak sajnálni.

Azt mondod, mennyire rossz neked, közben minden segítséget elutasítasz és még másokat is megszólsz.

2022. jan. 9. 06:49
 23/29 anonim ***** válasza:
84%
Aztakva, nagyon buta ember lehetsz.
2022. jan. 9. 07:25
 24/29 anonim ***** válasza:
89%

Kérj a hospice-tol segítséget, nem csak vegstadiumu rákos betegeknek segítenek, hanem strokeon atesetteknek is.

Sajnos átéltem én is amit te.

2022. jan. 9. 08:44
 25/29 anonim ***** válasza:
85%
Mint amikor az utál minden kismamát, akinek nem jön a baba. Ez egy állapot, ezen túl leszel, az alaptermészeted valószínűleg ilyen negatív és irigy. A 21-23 éves "kis szar" meg csak esetleg aggódik, mert tudja, hogy gond van nálatok és látja rajtad, hogy megvisel. Mi ez a hiszti? A semmin. Konkrétan a semmin. Nagyon gáz, hogy ennyire végletekben gondolkodsz csak. Az nem más hibája, hogy te megmentél a nyomás alatt. Amúgy meg véleményt ennyi alapján is mondhat az ember, csak nem biztos, hogy a teljes képet nézve reális lesz. Nekem is van a "szros" 32 évemmel ám most rólad véleményem. Ettől függetlenül még sajnállak téged is, meg a szülődet is. Neki mihamarabbi felépülést.
2022. jan. 9. 09:45
 26/29 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem tulsagosan erzekeny lettel. Nagyon nem fogadsz el semmilyen segitseget, csak panaszkodsz. Jaj de emlekeztetsz valakire...🙄 Ne hagyd el magad ennyire. Ez a tulsagos aggodalmaskodas fog tonkretenni.
2022. jan. 9. 12:07
 27/29 anonim ***** válasza:
87%
Mert az a "szinte" gyerek nem olyan picsogó mint te. De most komolyan, csúfabb vagy, mint egy hisztis tini, de mégis milyen nagy felnőttnek érzed magad...
2022. jan. 9. 15:32
 28/29 anonim ***** válasza:
89%

Én amúgy rühellem az ilyen szar embereket mint a kérdező akik nem képesek tisztességgel hordani a maguk keresztjét és úgy beszélnek, mintha minimum ők lennének a Jézus Krisztus és mindenki más egy kalap szar rajtuk kívül.

Miközben a másik fél az égvilágon semmi sértőt, offenzívet nem mondott, maximum megállapított egy tényt. Erre a kérdező elhordta mindenféle "kis szarnak". Undorító.

2022. jan. 10. 21:16
 29/29 anonim ***** válasza:

Te jó ég... először én is felhúztam a szemöldökömet a "kis szar" megjegyzésén, aztán a válaszok remekül igazolták, miért gondolja így.

Kérdező, remélem, rendeződött a helyzeted.

2023. ápr. 18. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!