Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem szól nekem?

Miért nem szól nekem?

Figyelt kérdés
Sógorom meg tudott rólam olyan dolgokat amiket nem kelett volna igazából megcsaltam a testvérét de még semm szól nekem és a férjemnek semm semmit...
2021. dec. 12. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Várja az alkalmas pillanatot, amikor kitálalhat. Nincs ez elfelejtve, attól te ne félj. Lesz még ebből cirkusz.
2021. dec. 12. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Jobb lenne, ha te most elmondanád a férjednek, főleg, ha esély van még rendbehozni a kapcsolatotokat.
2021. dec. 12. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Nem fogja ezt végig magában tartani, el fogja ezt kürtölni a családon belül előbb-utóbb.

De ha már megcsaltad a férjedet, legyen már annyi pofád, hogy oda állsz a férjed elé és bevallod! Már csaj azért is, mert ha ez a sógorodtól derül ki, rosszabbul is fogsz járni.

2021. dec. 12. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

Titokban szeretnéd tartani? Van esély, hogy letagadd, ha sógorod kitálal? Minél tovább vár megdönthetetlen bizonyítékok nélkül annál jobban le tudod tagadni.

De lehet, hogy nincs szándékában se most, se máskor bekavarni. Nem mindenki gázol bele mások életébe még úgy sem, hogy a szent igazság szekerén ül. Talán tudja sógorod, hogy milyen kárt okozna mert olyanok a körülmények (tesója pl. vadászik és agyonlőne téged, vagy tönkremenne lelkileg, stb.), esetleg tudja, hogy a testvére is csal téged. Lehet, hogy a karácsonyt nem akarja családilag felrobbantani. Meg az is, hogy szarik rá teljesen.

Én pl. ez utóbbit tenném. Eszembe nem jutna egy konfliktus része lenni még egy percre sem, ha nem muszáj. Márpedig itt nem muszáj, nekem azzal nem lenne több vagy kevesebb, akkor meg oldják meg a magánéletüket ők ketten. Ennyi.

2021. dec. 12. 14:45
 5/9 A kérdező kommentje:
A férjem tudja, csak a sógorom nem tudja hogy ő tudja haha
2021. dec. 12. 14:46
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Azért ez ennyire nem vicces. Talán tudja sógorod milyen putris színvonalon élsz és távol tartja magát tőled. Haha.
2021. dec. 12. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán úgy van vele, hogy köze nincs hozzá.
2021. dec. 12. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Jó nagy papucs a férjed ha még nem vágott ki, mint macskát reccsenteni haha
2021. dec. 12. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu, akkor ugy is ki fog derülni elöbb utobb, ha már tudja valaki.
2021. dec. 12. 23:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!