Miért nem szól nekem?
Nem fogja ezt végig magában tartani, el fogja ezt kürtölni a családon belül előbb-utóbb.
De ha már megcsaltad a férjedet, legyen már annyi pofád, hogy oda állsz a férjed elé és bevallod! Már csaj azért is, mert ha ez a sógorodtól derül ki, rosszabbul is fogsz járni.
Titokban szeretnéd tartani? Van esély, hogy letagadd, ha sógorod kitálal? Minél tovább vár megdönthetetlen bizonyítékok nélkül annál jobban le tudod tagadni.
De lehet, hogy nincs szándékában se most, se máskor bekavarni. Nem mindenki gázol bele mások életébe még úgy sem, hogy a szent igazság szekerén ül. Talán tudja sógorod, hogy milyen kárt okozna mert olyanok a körülmények (tesója pl. vadászik és agyonlőne téged, vagy tönkremenne lelkileg, stb.), esetleg tudja, hogy a testvére is csal téged. Lehet, hogy a karácsonyt nem akarja családilag felrobbantani. Meg az is, hogy szarik rá teljesen.
Én pl. ez utóbbit tenném. Eszembe nem jutna egy konfliktus része lenni még egy percre sem, ha nem muszáj. Márpedig itt nem muszáj, nekem azzal nem lenne több vagy kevesebb, akkor meg oldják meg a magánéletüket ők ketten. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!