Nagynénémmel összevesztünk lassan két éve, de olyan szinten, hogy azóta semmilyen kommunikáció nincs. Aznap, amikor összevesztünk megmondtam neki, hogy nyugodjon le, beszéljük meg higgadtan, de ő letiltott mindenhol. Ez egy egyértelmű jel volt számomra, hogy nem kíváncsi rám, így én is elengedtem őt. A napokban kitalálta, hogy ő szeretne békülni, én viszont nem érzem ennek a szükségét. A család azt mondja, hogy béküljek, a barátaim azt, hogy ne, mert ez a béke, úgyis csak ideig-óráig tartana.
Fogadd el a közeledését! Nem kell nyájasan mosolyogni, de ne is légy dacos (nem is ilyennek talállak). Beszélj vele normálisan, mint mással is. Sok sikert. El kell ásni a csatabárdot.
2021. dec. 2. 09:19
22/25 anonim válasza:
Eskü, nem értem, hogy miért írják itt többen azt, hogy ha holnapután meghalna, akkor nem bocsátaná meg magának (a kérdező).
Én egy szurkapiszka nagynénémre rábaxtam a telefont 15 évvel ezelőtt (régebben kellett volna). Utána nem beszéltünk 15 évig, nyáron halt meg, előtte fél évig kezelték ápolási osztályon. Anyukám testvére, ő be is járt hozzá. Én nem, és semmi lelkifurdalást nem érzek. Attól még ugyanaz a szar ember, aki volt.
2021. dec. 2. 10:35
23/25 anonim válasza:
22.
Nem tudjuk hogy pontosan milyen kapcsolatban vannak és milyen problémák voltak. Te se írtál túl sokat arról milyen probléma volt köztettek. A te esetedben lehet az összes többi válaszoló se sajnálkozna a helyzetedben.
De nem biztos hogy a kérdező és a nagynénije kapcsolata is annyira rossz mint a tiéd volt. A kérdező lehet hogy megbánná és így felhívják a figyelmét erre az opcióra is.
2021. dec. 2. 11:03
24/25 anonim válasza:
Nem békülni kell,hanem tisztázni az ügyet és utána megy mindenki a maga utján, nem kell továbbra sem puszi pajtásnak lenni.
2021. dec. 2. 12:22
25/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Végül úgy döntöttem, hogy nem tartom vele a kapcsolatot. Ha már egyszer így viselkedett, akkor nincs rá biztosíték, hogy ez a megtérés nem ideig-óráig tart csak. Maximálisan elengedtem, olyan számomra már, mint egy idegen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!