Muszáj csak azért megbocsátani valakinek, mert az családtag?
Nem,és ne hagyd hogy mások manipuláljanak,és beszállj ebbe a belénk rugdosnak mi meg akkor is bájolgunk tartjuk a fejünket a további rúgásokhoz hintába,mert magadat mérgezed az ilyen mérgező egyénnel.. Ignoráld azt jó napot.
70F
Miért lenne muszáj?
Húgommal évek óta nem beszélünk a drogos barátja miatt.Ő(k) próbálnak velem kapcsolatba lépni,engem nem érdekel!
A drogos nem változik!
Én nagyon sok mindenkit kell hogy ignoráljak a rokonaim közül, ha nem így lenne minden értelemben lehúznának...
Kérdésre válaszolva nem,nem muszáj erre senki sem kötelezhet, még anyukád sem. Az meg hogy kivan akadva anyukád hát az nevetséges, neki ehhez semmi köze ez a te dolgod, mond meg anyudnak hogy semmi köze hozzá és hogy ne okoskodjon bele ebbe a dologba.
Valamilyen szinten fájdalmas dolog az, ha valaki olyannal van problémánk, aki rokon, esetleg közelebb is állt az átlagnál hozzánk.
Robert Katalin írónőtől van egy idézet, ami eszembe jutott:
"Nem hiszem, hogy egyeseket jobban kellene szeretnem másoknál, csak mert a rokonaim. Nem én választottam őket, és talán nem is köt minket össze más, mint a vér."
Na most, nekem is vannak rokonaim, akik nem hiányoznak az életembe. Köztük van az édesanyám, és az Apai ág rokonai. Indok miért én dolgom, de annyit leirok: hogy nem az én hibám. Tehát, ha anyád verné téged, éheztetne, es" Én szültelek, akkor is szeretned kell ha nem" mentalitás nincs érvényben. Nincs igaza.
Javaslom, ha a rokonoddal való kapcsolatod legyen olyan, amilyen: amit megerdemel, kapja meg. Ne legyen félelmed, azonban légy körültekintő. A revans mindig jöhet olyan helyről, ahonnan soha nem számítasz.
Állj ki magadért családon belül, óvatosan.
Na arra aztán baromira lehet számítani, ha elhord mindennek különösebb ok nélkül. Megbocsátani akkor kell, ha bocsánatot kért és őszintén megbánta. De azért szemethunyni bárki bunkósága felett, mert rokon, úgy hogy nem kért bocsánatot ... elég nagy hülyeség.
Amúgy pont ezért viselkedik így, mert megtehető, mert nincs következménye, mert mindenki "elfelejti", hogy mekkora egy görény tud lenni. Ez nem megoldás. Sajnos a rokonainkat nem válogathathuk meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!