Gáz lenne elkérni az unokatesóm esküvői ruháját?
A sulinkban keringő lesz szalagavatón és mindig nagy, fehér ruhában táncolnak. Az unokatesóm októberben ment férjhez és van egy gyönyörű esküvői ruhája. Anya szerint simán elkérhetném tőle egy alkalomra, mivel megvette. Szerintem ez egy picit gáz, és nem akarom elvenni az ő ruháját.
Szerintetek?
Az én ruhám több száz ezer volt
Néha előveszem emlékként. Nem tervezem eladni.
Nem szívesen adnám oda és kicsit olyan megbecstelenítésnek érezném, hogy szalagtűzőn lenne használva. Ha a saját esküvőjére kérni el egy családtagom, lehet átgondolnám.
Tudom, hogy a szalagtűző nagy dolog, amikor benne van az ember, de külső szemlélőként nem igazán nagy esemény.
Kérdező, egy kérdést megérhet, de előtte egyeztess anyukáddal, hogy kitisztítva, megvarrva adod vissza, ha kölcsön kapod.
Egészen biztosan koszos lesz és lesz rajta szakadás a szalagtűző után. Ezek nem olcsó dolgok, az esküvőhöz kapcsolódó minden szolgáltatás rohadt drága. A varrónőt nem fogja érdekelni, hogy szalagtűzőn vagy esküvőn szakadt meg.
Szerintem olcsóbb lenne bérelni és nem hoznád kellemetlen helyzetbe sem
Látod Kérdező, ahány ember, annyi felfogás. Kérdezd meg, vagy hozd fel, hogy bérelni kell, nem találtál megfelelő ruhát, drága, és ha magától felajánlja, akkor ok. De ne erőltesd.
Én nem gondolnék semmi rosszat egy ilyen kérdéstől, nem küldenélek egy melegebb éghajlatra, de nem adnám oda. Ahogyan a többi drágább darabjaimat sem adom kölcsön senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!