Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gáz lenne elkérni az unokatesó...

Gáz lenne elkérni az unokatesóm esküvői ruháját?

Figyelt kérdés

A sulinkban keringő lesz szalagavatón és mindig nagy, fehér ruhában táncolnak. Az unokatesóm októberben ment férjhez és van egy gyönyörű esküvői ruhája. Anya szerint simán elkérhetném tőle egy alkalomra, mivel megvette. Szerintem ez egy picit gáz, és nem akarom elvenni az ő ruháját.

Szerintetek?

2021. nov. 11. 06:31
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
17%

20

Egy tulfetisizalt ruharol van szó. Nekem nincs egy szinten a férjemmel.

A lakásom pedig megosztanam egy családtagommal akiben megbízom.

A legtöbb nő oka arra hogy megvesz egy ruhát az az hogy hiú. Befektetésnek ugyanis nem jó.

2021. nov. 11. 10:41
 22/54 anonim ***** válasza:
87%

21!

Ez a te véleményed. Másé meg más. Befektetésnek meg senki sem vesz ruhát, de mindegy.

2021. nov. 11. 10:43
 23/54 anonim ***** válasza:
87%

Hát én a helyedben nem kérdezném meg és én sem örülnék egy ilyen kérésnek.

Viszont mint látod a válaszoknál van olyan aki nem így gondolja. Mi nem tudjuk hogy az unokatesód hogy gondolná.

Szerintem a legegyszerűbb az lenne ha csak megemlítenéd neki hogy pl jövőhéten mész ruhát keresni és ha felajánlja akkor oké, de amúgy ne kérd el.

2021. nov. 11. 10:43
 24/54 anonim ***** válasza:
26%
20, csak a végtelen butaságodat bizonygatod azzal, ha egy ruhát egy férjhez hasonlítasz. A kutyát nem érdekli, hogy egy önző, irigy nő vagy; de ez hadd ne legyen a követendő...
2021. nov. 11. 11:38
 25/54 anonim ***** válasza:
79%
Egy kérdést megér, de felkészülnék a nemleges válaszra, előttem már írták miért. Azért ott kapkodás van, ha bármi baja történik nem biztos, hogy javítható vagy ha igen ott van az ára, mint a kölcsönzésnek.
2021. nov. 11. 12:01
 26/54 anonim ***** válasza:
91%
Gáz, igen. Én például oda sem adnám.
2021. nov. 11. 12:04
 27/54 anonim ***** válasza:
93%

Aki simán odaadná alig 1 hónappal azután, hogy ő viselte (elvileg élete nagy napján), azt azért megkérdezném: kifizeti az alakítás költségeit? Az előtte és utána tisztítást is?

Kérdező, ennek is járjatok utána, mert még ha oda is adja kölcsönbe a rokon, a méretre alakítást és a tisztítást alap, hogy nektek kéne állni. Egész biztos vagyok benne, hogy nem éri meg. És ebbe nem kalkuláltam bele az esetleges sérüléseket, amik azért előfordulhatnak.

2021. nov. 11. 12:33
 28/54 anonim ***** válasza:
79%

24!

A lényeg az lett volna, hogy bizonyos dolgokat nem adunk kölcsön, de nek3d ez ugye nem jött le. Ez mondjuk a te butaságodat bizonyítja, nem az én amúgy nem létező önzésemet, de mindegy.

2021. nov. 11. 12:49
 29/54 anonim ***** válasza:
94%

A legtöbben az esküvői ruhát bérlik. Ha ő megvette (valószínű több száz ezerért vagy még többért) valószínű ragaszkodik hozzá, vigyáz rá.

Én nem kérném kölcsön, pofátlanság.

Anyukád gondolom olcsóba' meg akarja úszni.

A legtöbb esküvői ruha vagy szalagtűzős ruha megsérül, összekoszolódik, elszakad a hordás közben. Vállaljátok, hogy tisztítóba viszitek meg varrónőhöz, hogy olyan állapotban adjátok vissza, mint ahogy elkérted?

Egyszerűbb és kevésbé kellemetlen bérelni.

2021. nov. 11. 12:58
 30/54 anonim ***** válasza:
94%
Nem véletlenül lehet szalagavatóra csak a kifutott modelleket bérelni....
2021. nov. 11. 13:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!