Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek mirol tudnák...

Szerintetek mirol tudnák beszélgetnii az unokatesommal?

Figyelt kérdés
Tini lány vagyok, van egy fiú unokatesom aki már 21 éves, de nagyon jól ki jövök vele, németországba élünk, termeszetesen szuleimmel egyutt meg stb.. ő meg itt németbe dolgozik, ezért nálunk van, meg így kb mindenhova jonn velunk meg stb.. nincsen barátnője, van egy lány akibe "szerelmes" volt ő magyarba lakott, de mivel a legjobb haverja exe a lany, ezért nem jott ossze a csajjal illetve tobb okból, meghát elég ribis volt a csaj amúgy, nem volt hozzá való, és ő sokat beszél a lányrol, de nem olyan sokat mint én arrol a fiúrol aki nekem "tetszik". Ő most felejtosbe van, tehát hogy felejti a lányt, de én is ezt a fiút, aki nekem tetszett, mert egyáltalán nem hozzám való volt, meg sok rossz dolgai voltak, es mi minden nap errol beszelunk az unokatesommal, én errol a fiúról, ő errol a lanyrol, eshát mondta hogy nehéz az ügyem, es nem tudd rá mitt mondani, dehát sajnos énse az ővére, és megbeszéltuk hogy tobbet nem beszelek errol a fiúrol, de ő se a lányrol, meg hogy ő is néz valami jó sorozatot, meg én is, és az jobban lefoglal minket, szerintetek mivel tudnánk jobban lefoglalni egymást? Hogy ne ez a lány, és ne ez a fiú legyen a téma, meg miről tudunk beszélgetni, esetleeg valami joo ötlet?
2021. okt. 25. 22:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%

Menjetek el múzeumba, színházba, kirándulni szép helyekre,

ahol még nem voltatok, koncertekre. Ezekről sokat lehet beszélgetni.

Sportoltok-e, van-e valamilyen értelmes hobbitok? Milyen könyvet

olvastatok utoljára?

2021. okt. 25. 23:01
 2/25 anonim ***** válasza:
10%
Az unokatestvéred. Eszedbe se jusson az, amire gondolsz, kislány!
2021. okt. 25. 23:09
 3/25 anonim ***** válasza:
22%
Bakker tényleg messziről süt, hogy bele vagy zúgva. Németország nem Alabama...
2021. okt. 25. 23:10
 4/25 anonim ***** válasza:
84%

Ahelyett, hogy ő is néz egy sorozatot meg te is, belekezdhetnétek egybe közösen. Így az elején úgysem kell majd nagyon beszélnetek, mert akkor nem tudnátok a sorozatra koncentrálni, utána viszont lesz közös témátok, amiről tudtok beszélni.

#2 Nem mindenki olyan beteg képzeletű, mint te.

2021. okt. 25. 23:12
 5/25 A kérdező kommentje:

A normális válaszokat köszönöm!. hát én nagyott nevettem, ezen hogy "az unokatesod eszedbe se jusson az amire gondolok" ember, az unokatesomrol van szó, akivel egyutt nőttem fel kb, és szinte a testvérem

Az utolsót meg nem tudom miert pontozták le, mert szerintem eddig ő írta a leg ertelmesebb választ, illetve az első válaszoló is full normális választ írt.

2021. okt. 25. 23:23
 6/25 anonim ***** válasza:
89%

Az itteniek túl sok Trónok harcát néztek, vagy mi? Attól még, hogy egy lány meg egy fiú unokatesók, nem azt jelenti, hogy össze akarnak jönni egymással.

A sorozat jó lesz közös témának, vagy ha ő is még suliba jár, akkor az iskola/egyetem. Ha meg már dolgozik, akkor kérdezheted a munkáról.

2021. okt. 25. 23:25
 7/25 A kérdező kommentje:
Unokatesom amúgy, néz már valami sorozatot, de mondom neki hogy kezdje el nézni ezt amit én, és igy lesz a sorozatrol téma, én elobb néztem bele amúgy egy sorozatba ami így eddig szimpatikus
2021. okt. 25. 23:25
 8/25 anonim ***** válasza:
83%

"az unokatesomrol van szó, akivel egyutt nőttem fel kb, és szinte a testvérem"

Akkor hogy lehet az, hogy nem tudsz vele miről beszélgetni?!

2021. okt. 25. 23:26
 9/25 A kérdező kommentje:
Most néztem így meg a mostani sorozatokat, az egyik sorozatnak, szerelem a levegőben a címe, ez így elsőre szimpatikus, meg baratnoim is mondtak hogy nagyon jó, és igy mondoom nekii, hogy kezdje ell ő is nézni, kedves utolsó, itt nem az a gond hogy semmi téma nincs, csak hogy szerelmes volt egy lányba, akibe nem kellet volna, es megprobálja elfelejteni, és velem ugyanez volt, és minden nap, ugyanaz a téma, en egesz nap arról a fiurol beszelek aki nekem tetszik, ő meg arról a lanyrol akibe szerelmes, és csak ez a téma van, más egyáltalán nincs, ezért gondoltam arra hogy valami mást téma kell majd, mindenképp, mivel így sose juttunk egyről a kettőre hogy én mondogattom ezt a fiút aki tetszett, ő meg a lányt akibe szerelmes, így egyikünk se felejt senkit
2021. okt. 25. 23:31
 10/25 anonim ***** válasza:
81%
ha jól kijöttök, miért kérdés hogy miről beszélgessetek? Amiről szoktatok.
2021. okt. 25. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!