Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt miért csinálja? Az unokatesóm miért csinál ilyeneket? (Bővebbent lent)
Én lány vagyok(1 hónap múlva 14) és az unokatesóm fiú(14 éves). A családi rendezvényeken vagy ha találkozunk és csak mi ketten vagyunk a szobába akkor elég félreérthetően viselkedik (nem mindig) pl.: éppen nézegettem valamit a szobájában amikor oda jött mögém a fejét odadugta az enyém mellé és az ágyékát pedig odanyomta a fenekemhez, vagy éppen arról beszélgettünk h ő hogyan nyújt edzésen és meg akart mutatni egy páros gyakorlatot-mondom ok- megfogta a kezem és úgy húztuk egyást(a hátat nyújtottuk)de úgy hogy a lábamat berakta a két lába közé és nekinyomta a......khm szóval annak, vagy amikor megnézte milyen nehéz vagyok beleültetett az ölébe és elhezdett mozogni alattam föl-le (amikor tehettem ehyből eltávolodtam tőle úgy h ne tünjön föl neki). Szóval ilyen és ehez hasonló dolgokat csinál pedig nagyon jóban vagyunk és én nem szeretném ha ez változna.
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat. Ha nem tudsz normálisan válaszolni inkább ne írj semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!